Takas Yapacağım Sizce Uygun Mudur? 3110 Classic - W810i

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qawhaposanor

qawhaposanor

Üye
    Konu Sahibi
Takas Yapacağım Sizce Uygun Mudur? 3110 Classic - W810i
Elimde Nokia 3110 Classic Var. S.Ericson W810i ile takas yapacağım. Yapma Etme Dediğiniz Bir Yer Var Mı? İsterseniz İlanların Adreslerini Vereyim.

Sahibinden.com'da Benim İlanım #4600873
Takas Yapacağım Kişinin İlanı #50271397

Bir Yardımcı Olsanız Ne İyi Olur :)

technoblue

technoblue

Üye
w810i sony ericssonun en güzel telefonlarından biri diyebilirim. uzun süre kullandım kendisini. kamerası 2 mp olmasına rağmen çok iyi çekim yapıyor. mp3 çalma olayına diyecek söz zaten yok bi telefon bu kadar mı net veriri sesi hiç mi cızırtı yapmaz. ama gel gelelim bi süre sonra zırt pırt kapanıp açılmaya başlıyor cihaz. sim kartı tanımıyor daha sayamadığım bi ton yazılım sorunu çıkıyor. bu sebepten dolayı istemeyerek de olsa satmıştım kendisini. dediğim gibi on numara telefon aslında ama sony ericssonlar da mevcut olan yazılım sorunu yüzünden sağlamına denk gelmek zor. iyice bi araştır öyle karar ver.

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Hiç durma.S.e telefonlar çok sağlam vede çok güzel telefonlardır.:evet:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Sen bilirsin:oke:

qawhaposanor

qawhaposanor

Üye
    Konu Sahibi
tek sorunu arka batarya kapağının dişi kırılmış. başka sorunu yok. onu da yeni kapak ile düzelteblirim. telefonu önce alıp inceleyeceğim zaten bir sorun yok mu var mı diye. sağolun varolun :ehe :ehe :ehe :rock:

technoblue

technoblue

Üye
başka sorunu yoksa elindeki telefonu verip artı fazla fiyat vermeyeceksen kaçırma derim. ama dediğim gibi iyice bi araştır. başın ağrımasın.

qawhaposanor

qawhaposanor

Üye
    Konu Sahibi
yok ikisi de 130 TL ediyor. iyice inceleyeceğim zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt