Tahminlerimize Göre Sezon Sonu

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Tahminlerimize Göre Sezon Sonu
Yedinci haftalar itibarıyla son 10 yılın en iyi başlangıcını gerçekleştiren Beşiktaş şampiyonluğa inanıyor. Futbol direktörü Özen: ''Bu yıl yarış zorlu geçecek. Tahminimize göre sezon sonunda 72 puana ulaşır ve şampiyon oluruz.''

Sezona yenilenmiş kadrosu ve yeni hocasıyla başlayan Beşiktaş, 7. haftanın en kazançlı takımı oldu. Galatasaray'ın yenildiği, F.Bahçe ve Trabzonspor'un puan kaybettiği haftayı zorlu Eskişehir deplasmanında aldığı 3 puanla geçen Kartal 15 puana ulaştı.

İKİ TALİHSİZ KARŞILAŞMA OYNADI

1-0 öne geçtiği G.Saray derbisini 2-1 kaybeden (henüz tescil edilmedi ama), Antalyaspor'dan da sürpriz bir yenilgi alan Beşiktaş 7 haftada 5 galibiyetle 15 puana ulaştı. Siyah-beyazlılar bu bölümde topladığı 15 puanla son 10 yılın en iyi lig başlangıcını yapmış oldu. Maç başına 2.1 puan toplayan Kara Kartal bu hızla giderse ligi 72 puanla bitirebilir. Bu da büyük ihtimalle şampiyonluk anlamına geliyor. Özen:

72 PUAN ŞAMPİYONLUĞA YETER

Futbol genel direktörü Önder Özen, bu yıl şampiyonluk yarışının çok zorlu geçeceğini belirterek, ''Tahminlerimize göre sezon sonunda 72 puana ulaşacağız. Bu da bizi şampiyonluğa taşır. Teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz tam'' dedi.

Haber Kaynağı: Fotomaç
 


Üst Alt