Tahmini masraf

Sponsorlu Bağlantılar

W.Heisenberg

W.Heisenberg

Üye
    Konu Sahibi
Tahmini masraf
merhaba ben telefona rom yüklerken elektirikler gitti telefon açılmaz oldu lg den otesine gitdemedi şimdi telefonculara götürdüm cihaz rootlu diye onlarda yapamadılar remote ekranın giriyor am hiç bişey yapılamadı wipe filn rom da olmadı mecbur servise bıraktım telefon lg g2 sizce tahmini nekadar alırlar ? telefonun rootu ayıkmama ihtimalleri varmı

kanat_58

kanat_58

Üye
Telefoncular Jtag denedilermi eğer yine açılmadıysa anlamazlar servise gönderirken başka bir bahane bulabilirsin yapmak istememişler bence rootlu veya rootsuz önemli değil
300 400 civarı alırlar eğer başka bi bahane bulmazsan bana da aynı sorun oldu anakart değiştiler 5 kuruş parada almadılar benimki türkcell maxiplus 5 ti
Custom romda demeyebilirsin cwm ye girebiliyorsan

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bilgidayardan stok rom yüklesen düzelirdi

W.Heisenberg

W.Heisenberg

Üye
    Konu Sahibi
valla telefoncum tanıdık o arkadaşlarına gönderdi kendisi tamir yapmıyor diye ama adamlar otg ile yüklemeyi de denemişler full wipe vs ne varsa denemişler olmamış. bana dediği yabancı telefonculara kurcalatma başka götür servise ver dedi ekranda beyaz leke vardı eski nokia larda olanlar gibi onu söyledim birde telefon kapandı açılmdı birdha dedim detay vermedim 300-400 çok ya ben 50-100 diye düşünüyordum servis bukadar çok ücret talep edermi ya daha önce yaşayan varmı eğer 300-400 istere dışarda jtag yapabilecek bir yer ararım ankara içi varsa

edit:telefonu bilgisyar görmüyor hiçbir şekilde lg simgesinde kalıyor download moda da girmiyor

kanat_58

kanat_58

Üye
Benim tanıdığım telefoncu benimkine 200 çekmişti ama jtag lada yapamadıklar için servis anakartı değiştirmek zorunda kaldı tabii rootlu olduğunu da anlayamadılar

W.Heisenberg

W.Heisenberg

Üye
    Konu Sahibi
ankardamı telefoncu ya ben 50-200 kabul ederim servis istese ama 300-400 e yaptırmam yaptıramam

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
KARDEŞ PCDEN ATABİLİRDİN ROMU STOCK ROMU

W.Heisenberg

W.Heisenberg

Üye
    Konu Sahibi
cihaz çılmıyor pc görmüyor nasıl atıcam ki lg nin çeşitli pc tools vs indirdim ma gene görmedi hata kurtarma vs olmdı hiçbirisi

kanat_58

kanat_58

Üye
En iyisi jtag yaptır olmazsa anakartı değişir

W.Heisenberg

W.Heisenberg

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bakalım servise bugün verdim eğer 300-400 derlerse alır normal bir tamircide jtag yaptırırım bu arda okuyan arkdaşlar varsa başın gelen thmini fiyat ve ankarada jatag yapabilen usta bilgisi verirlerse sevinirim

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeş lg servisi masraf çıkarırsa bi ikimiz uğraşalım belki açabilirim nexus öyle olmuştu açmıştım

• Beğen
Tepkiler: DoofenschmirtzZ
W.Heisenberg

W.Heisenberg

Üye
    Konu Sahibi
tamam valla çok sevap alırsın açarsan :D yok telefoncu masus çmadı desem adam para filan hani talep etmedi açbilseydi ücretini vericekdim kendi agzıyla hani bunu servise götür onlar baksın dedi başka yere filan yönlendirmedi benim de aklıma hani normal çözülcek birşey olsa arkdşına paslar kendi yapamasa bile az çok piyasada olan herkes birbirine paslıyor adam da öyle diyince ben fazla kurcalamadım inşallah servis ucuz yollu halleder yada biz çözeriz telefonsuzluk çok zor muş baya bağlanmısız ya 3 gündür ne yapacağımı bilemedim

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
:)

W.Heisenberg

W.Heisenberg

Üye
    Konu Sahibi
keşke bende gülebilsem :(

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kafana takma hallederiz allahın izniyle

• Beğen
W.Heisenberg

W.Heisenberg

Üye
    Konu Sahibi
servisten kontrol ettim
Garanti Durumu Değiştirildi :GARANTI DIŞI Bilgi :Cihazda ROM yüklü yazıyordu
5 dakika sonra 150 lira ücret onayı istendi bende onayladım
yani bir yanlış işlem bana 150 liraya geldi cihaz galiba son kurcalamada brick mi ne olmuş

şimdi iyice kaarıştı kafam cihaz durumu granti dışı yazdılar sorguda rootlu diye stock a cevircekler garantim artık bitmişmi oldu daha 1 yıl var yoksa sadece yazılım garantim mi bitii yada :D sadece bu işlemi mi garanti dışı sayıp yptılar

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
yok kardeş garanti dışı serviste ücretsiz o sorunu çözüp garanti dahiline alacaklar yani mesala sana lg sorunsuz gönderdi sen hiç yere düşürmedin yazılım root vs atmadın bi sorun oldu lg ye gönderdin garantin devam eder

• Beğen
W.Heisenberg

W.Heisenberg

Üye
    Konu Sahibi
garantim devam edecekse 150 lira çok iyi dışarıda yaptırsam daha sıkıntı olurdu hani dedim 150 liramı alıp birde 1 yıl kalan garantimi iptal ederlerse kötü olurdu

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
yok yok garanti devam eder

• Beğen
W.Heisenberg

W.Heisenberg

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler hakkınızı helal edin vallaçok yardımınız oldu

Takipçi Satın Al