Tahir

Sponsorlu Bağlantılar

ka_za

ka_za

Üye
Sen öyle san. ..
Konu sahibi arkadaş tamam diyor sen kalkmış artistik yapıyorsun gerek yok müdahale etme..

Tapatalktan siteyi takip etmeye çalışıyorum ve son 30 konu falan gösteriliyor programda arkadaş 10 tane konu açmış aynı başlık ve boş içerik açtığı her konu benim işime yarayacak bir konuyu götürüyor buda canımı sıkıyor.

Haa madem bu normal bir şey o zaman siteyi yöneten arkadaşlar Tapatalk ayarlarından bu bölümün gösterilmesini kaldırırsa seviniriz sorun da kalmaz..

burası dogru

• Beğen
Tepkiler: sadoece.

MrTech

MrTech

Üye
Sen öyle san. ..
Konu sahibi arkadaş tamam diyor sen kalkmış artistik yapıyorsun gerek yok müdahale etme..

Tapatalktan siteyi takip etmeye çalışıyorum ve son 30 konu falan gösteriliyor programda arkadaş 10 tane konu açmış aynı başlık ve boş içerik açtığı her konu benim işime yarayacak bir konuyu götürüyor buda canımı sıkıyor.

Haa madem bu normal bir şey o zaman siteyi yöneten arkadaşlar Tapatalk ayarlarından bu bölümün gösterilmesini kaldırırsa seviniriz sorun da kalmaz..
Artistlik mi :aha:

:zzz:

Git o zaman site yönetimine ne işin var burda :sahan2:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan ve -Akıncı
MrExpert

MrExpert

Üye
Sen öyle san. ..

Ammada saçmaladın hiç güleceğim yoktu :D

Burası zaten gereksiz ve deneme Mesajları bölümü burda istenilirse denemek için 20tane aynı konudan hatta 1000tane bile açabilir çünkü burası deneme bölümü işte bu yüzden burdaki mesajlar ve konular sayılmıyor Bu konuda burda herkez özgür serbest burası yardım veya içeriği olan yararlı konu açma yeri değil.

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
MrTech

MrTech

Üye

Ammada saçmaladın hiç güleceğim yoktu :D

Burası zaten gereksiz ve deneme Mesajları bölümü burda istenilirse denemek için 20tane aynı konudan hatta 1000tane bile açabilir çünkü burası deneme bölümü işte bu yüzden burdaki mesajlar ve konular sayılmıyor Bu koduda burda herkez özgür serbest burası yardım veya içeriği olan yararlı konu açma yeri değil.
Battal boşver.Arkadaş mal müdürü olmuş gümrükte :oke:

• Beğen
Tepkiler: MrExpert ve -Akıncı

sadoece.

Üye
Yukarıdaki mesajda hakaret yok benimkinde var öylemi! Haksız davranılıyor

Akıncı

Akıncı

Üye
kullandığınız kelimeleri biraz daha dikkatli seçin

Akıncı

Akıncı

Üye
şikayet et silsinler:oke: tartışmaya gerek yok

Akıncı

Akıncı

Üye
yöneticiler şikayetlere bakar konuyu okumuştur gözüncen kaçmış olabilir onlarında insan olduğunu unutmayınız

Üst Alt