KayraBey Üye Şehriyar' Alıntı: Gözler de maşallah Bi zamanlar karanlık işlerin adamıydı Ahmet abi. Bana gösterince banlamıştım. Genişletmek için tıkla ... Öyle bir vurdu ki belime banı kıl dönmesi oldum
Şehriyar' Alıntı: Gözler de maşallah Bi zamanlar karanlık işlerin adamıydı Ahmet abi. Bana gösterince banlamıştım. Genişletmek için tıkla ... Öyle bir vurdu ki belime banı kıl dönmesi oldum
KayraBey Üye -Akıncı' Alıntı: hem karanlık hem aydınlık ın babası Genişletmek için tıkla ... Yok ben 2 çocuk babasıyım
-Akıncı' Alıntı: hem karanlık hem aydınlık ın babası Genişletmek için tıkla ... Yok ben 2 çocuk babasıyım
Akıncı Üye x-scarface' Alıntı: sistem engelledi beni - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... niçin ya
x-scarface Üye Konu Sahibi ahmet abinin konusunu fazlaca düzenledim diye. eklentilerim silinmiş inşallah geri getirilir.
Akıncı Üye denetimli üye olmuştum ben düzeltirler eklenti yetkim yoktu sorun olmamıştı ani inşAllah geri gelir bir şey daha eklettirecektim ama neyse
denetimli üye olmuştum ben düzeltirler eklenti yetkim yoktu sorun olmamıştı ani inşAllah geri gelir bir şey daha eklettirecektim ama neyse
achambo Üye x-scarface' Alıntı: ahmet abinin konusunu fazlaca düzenledim diye. eklentilerim silinmiş inşallah geri getirilir. Genişletmek için tıkla ... aras abi ne oldu ban fln.
x-scarface' Alıntı: ahmet abinin konusunu fazlaca düzenledim diye. eklentilerim silinmiş inşallah geri getirilir. Genişletmek için tıkla ... aras abi ne oldu ban fln.
KayraBey Üye Çok kısa sürede 5 kereden fazla konu düzenleme yapınca otomatik olarak sistem bu yetkiyi alıyor.Mesaj at adminlere duzeltirler.
Çok kısa sürede 5 kereden fazla konu düzenleme yapınca otomatik olarak sistem bu yetkiyi alıyor.Mesaj at adminlere duzeltirler.
achambo Üye Jericho7' Alıntı: Abi hesabım kitlendi ben birşey yapmadım ben aras Genişletmek için tıkla ... aras abiiiiiii
Jericho7' Alıntı: Abi hesabım kitlendi ben birşey yapmadım ben aras Genişletmek için tıkla ... aras abiiiiiii
KayraBey Üye Jericho7' Alıntı: Abi hesabım kitlendi ben birşey yapmadım ben aras Genişletmek için tıkla ... Tamam sakin ol.Üstadlar olayı araştırıyor.
Jericho7' Alıntı: Abi hesabım kitlendi ben birşey yapmadım ben aras Genişletmek için tıkla ... Tamam sakin ol.Üstadlar olayı araştırıyor.
KayraBey Üye -Akıncı' Alıntı: kim yapar aras abi Genişletmek için tıkla ... Ben yaptım.Ayağını yavaş yavaş kaydırdım.Sonra hop aşağı
-Akıncı' Alıntı: kim yapar aras abi Genişletmek için tıkla ... Ben yaptım.Ayağını yavaş yavaş kaydırdım.Sonra hop aşağı