ismail Üye M. tAHA' Alıntı: abi biz 55 e uzuluyoruz sen ne diyon Genişletmek için tıkla ... E 55e üzülmen normal zaten
M. tAHA' Alıntı: abi biz 55 e uzuluyoruz sen ne diyon Genişletmek için tıkla ... E 55e üzülmen normal zaten
ismail Üye M. tAHA' Alıntı: vay len vay moralım bozuldu Genişletmek için tıkla ... Boşver benim gibi ol en kötü sınav sonrası bile moral bozmam sallarım
M. tAHA' Alıntı: vay len vay moralım bozuldu Genişletmek için tıkla ... Boşver benim gibi ol en kötü sınav sonrası bile moral bozmam sallarım
ismail Üye M. tAHA' Alıntı: en kötüsü böyleyse bende bozmam Genişletmek için tıkla ... Yok ya dersanede falab söylemiştim daha önce sana - - - Eklendi - - - joker.lg' Alıntı: ben susayim o zaman sormayın çok kötü Genişletmek için tıkla ... Dert etme Hakan herşeyde bi hayır vardır. Belki iyisi oldu senin için
M. tAHA' Alıntı: en kötüsü böyleyse bende bozmam Genişletmek için tıkla ... Yok ya dersanede falab söylemiştim daha önce sana - - - Eklendi - - - joker.lg' Alıntı: ben susayim o zaman sormayın çok kötü Genişletmek için tıkla ... Dert etme Hakan herşeyde bi hayır vardır. Belki iyisi oldu senin için
joker.lg Üye ismail0100' Alıntı: Yok ya dersanede falab söylemiştim daha önce sana - - - Eklendi - - - Dert etme Hakan herşeyde bi hayır vardır. Belki iyisi oldu senin için Genişletmek için tıkla ... ne kadar pozitifsin yaa walla bu bnm 2. Gırısımdı gecen seneden cok ıyı yaptım ama gene yetmez galıba :S
ismail0100' Alıntı: Yok ya dersanede falab söylemiştim daha önce sana - - - Eklendi - - - Dert etme Hakan herşeyde bi hayır vardır. Belki iyisi oldu senin için Genişletmek için tıkla ... ne kadar pozitifsin yaa walla bu bnm 2. Gırısımdı gecen seneden cok ıyı yaptım ama gene yetmez galıba :S
joker.lg Üye ismail0100' Alıntı: anladım bence kazanırsan git hazırlık okurken tekrar dene Genişletmek için tıkla ... bakalım
ismail0100' Alıntı: anladım bence kazanırsan git hazırlık okurken tekrar dene Genişletmek için tıkla ... bakalım