tabletten download hakkinda bilgi alma

Sponsorlu Bağlantılar

awarahoon82

awarahoon82

Üye
    Konu Sahibi
tabletten download hakkinda bilgi alma
öncelikle selamlar arkadaşlar 2 adet artes i 705 model tablet aldım.biri bana biri babama.benim vadafone modemi tanıdı fakat babamın vadafone modemi tanımadı.babamın modemi k3806 sanırım bu modemi desteklemiyor.hangi modelleri destekliyor başka hangi modelleri destekliyor acaba ada bu modemi desteklemesi için yapabileceğimiz bir şey varmı ??

birde ayrı yetten bir sorum olacaktı.tabletimden letitbit ve turbobitten veri indiremiyorum.tam ücretsizi tıklıyorum micro ödeme diye bir yazı çıkıyor.laptobumdada çıkıyor ama yukarıda x işaretine bastığımda kapanıyor fakat tabletimde x işareti çımıyor.tablet ayarlarıylamı ilgili yoksa genel bir sorunmu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.skymonk programınında android versiyonuda yok sanırım.şimdilik hotfileden ve netload sorun çıkarmıyor.fakat malum güncel filmler hep letitbit ve turbobitte uploadlı.bu micro ödeme yazısının çözümü varmı.yada herhangi bir program vasıtası işime yaramı ?? şimdiden çok teşekkürler.kolay gelsin !!!

Turan

Turan

Üye
yok kardeş sana ozelden atacağm siteden izleyeblr, indreblrsn :oke:

awarahoon82

awarahoon82

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

kurd-0

Üye
premium indirmeye çalışıyorsundur ondan o sayfayı görüyorsun

awarahoon82

awarahoon82

Üye
    Konu Sahibi
premium indirmeye çalışıyorsundur ondan o sayfayı görüyorsun

Yok free indimeyi seciyorum nasil inirilecegini biliyorum ornek letitbitte yavas indirmeyi seciyorum gene ayni site cikiyor

awarahoon82

awarahoon82

Üye
    Konu Sahibi
Yaptigim uygulamayi videoya cektim nerede hata var acaba ??

http://freakshare.com/files/on7ar07z/LET----TB----T.avi.html

awarahoon82

awarahoon82

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar yardimci olacak yokmu ?

awarahoon82

awarahoon82

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar veri indirme konusunda yardımcı olurmusunuz.belki benden kaynaklanan bir hatadır.hatanın hiç olmazsa tabletten mi yoksa benden mi kaynaklandığını öğrenebilsem ona göre çözüm arayışı içinde olurum.tabletin ekran ayarlarımı yanlış acaba sayfalar tam gözükmediğindenmi ??yardımınıza ihtiyacım var.ben çözemedim.

-Emre

-Emre

Üye
Link ölü dostum =(

Üst Alt