Tabletten Anlıyorsanız Bir Bakar misiniz :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
Tabletten Anlıyorsanız Bir Bakar misiniz :)
Arkadaşlar öğrenciyim hayırlısıyla ekimde başlıyorum üniversiteye, laptop alamayacağım o yüzdende tabletle idare edeyim dedim. Bütçem aşağıda linkini verdiğim iki cihaza yetecek durumda. Bunlardan hangisini yada bunlar dışında neyi önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler :)

Artes i708
urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/artes-i708-8gb-7-quot-ekran-android-4-0-tablet-siyah-63225702

Codegen Qbix
urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/codegen-qbix-7-quot-android-4-0-tablet-pc-63587489

codblackops2

codblackops2

Üye
artes mali 400 gpu kullanıyor diğeri yazmıyor :hmmm
eğer codegen de mali 400 kullanıyorsa onu almanı tavsiye ederim çünkü aralarında çok büyük fark yok arada 30 tl farkda cebine kalır.
artes cortex a8 ,codegen cortex a10 kullanıyor

valla pek anlamam bu işlerden ama ikisi arasında pek fark yok

Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
artes mali 400 gpu kullanıyor diğeri yazmıyor :hmmm
eğer codegen de mali 400 kullanıyorsa onu almanı tavsiye ederim çünkü aralarında çok büyük fark yok arada 30 tl farkda cebine kalır.
artes cortex a8 ,codegen cortex a10 kullanıyor

valla pek anlamam bu işlerden ama ikisi arasında pek fark yok

Evet çok bir fark yok gibi görünüyo ama duyduğuma göre artesin servisi daha sağlammis codegen hakkında olumlu yada olumsuz birşey duymadım.

codblackops2

codblackops2

Üye
açıkçası codegeni bende ilk defa duyuyorum :D
artes daha iyidir o zaman :)

ANIL

ANIL

Admin
Bende baktım biraz evet fark yok gibi. Cihaz bimekste var sanırım bu 51 yorum yapılmış bi okumanı tavsiye ederim.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
    Konu Sahibi
açıkçası codegeni bende ilk defa duyuyorum :D
artes daha iyidir o zaman :)

Iyidir iyidir bence de artes iyi :oke:

- - - Eklendi - - -

Bende baktım biraz evet fark yok gibi. Cihaz bimekste var sanırım bu 51 yorum yapılmış bi okumanı tavsiye ederim.

Hepsini okudum desem yalan olmaz heralde :ehe genel olarak codegen alanlar memnun sadece bazıları 3g modem çalıştıramamis onlarında kendi bilgilerinden kaynaklandığını düşünüyorum. Ama yine de gönlüm artesten yana <3 :)

- - - Eklendi - - -

www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=BUSINESS-TAB
Peki buna ne dersiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...