tabletler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teacher_2014

Üye
    Konu Sahibi
tabletler
www.tabletburada.com/tablet-pc-modelleri/219-ainol-novo-7-paladin-tablet-pc-bilgisayar-android-40.html sizce bu tablet alınır mı kaçak mı orjinalmi anlamadım lütfen yardımcı olun

enaa_881

enaa_881

Üye
ekran çözünürlüğü biraz düşük gibi ama geriye kalan özellikleri iyi bu fiyata alınabilir bi tablet olabilir ki 4.0 la geliyo

teacher_2014

Üye
    Konu Sahibi
ama gerçek mi o özellikleri sahte olmasından korkuyorum

teacher_2014

Üye
    Konu Sahibi
lütfen yorum yapın

1oyun

1oyun

Üye
Bizim Arkadaş bunu istedi hepsiburada'dan yakında gelir perşembe elinde olmasını bekliyorum mali400 grafik kartı cazip geldi diye ona tavsiye ettim.

teacher_2014

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ben genelde film izlemek için istiyorum uygun mu film izlemek için mobee tablet kasmadan izlenir mi hd filmler

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş mobee yada senin söylediğin ikiside olur ikiside söylediğine göre hd film oynatıyo ama mobee nin işlemcisi bir daha iyi gibi
senin söylediğinin özellikleri doğru

teacher_2014

Üye
    Konu Sahibi
dili türkçe mi ben anlamadım bilen varsa lütfen söylesin

enaa_881

enaa_881

Üye
yaa biraz araştırdımda dili türkçe olmuyo galiba

teacher_2014

Üye
    Konu Sahibi
dili türkçe değilse alamam saçmalık olur ama türkçe yapabilir miyiz

enaa_881

enaa_881

Üye
pek bi fikrim yok ama heralde olmaz sen mobee nin tabletine de bi bak istersen

teacher_2014

Üye
    Konu Sahibi
peki çok teşekkürler yorumların için

1oyun

1oyun

Üye
Mobee'de türkçe dil desteği mevcut istersen dediğim gibi 2-3 gün bekle ben sipariş ettim olumlu olumsuz sana yorum yazarım.

zeo_1905

zeo_1905

Üye
Arkadaslar android notebook lara yuklenir mi

mancukya

Üye
Arkadaslar Androidli ürünlerde Ram konusunda dikkat edin cünkü 512 mb ram demek 512 mb ram kullanilmasi malesef olmuyor.
Rom ve Rame gömdükleri icin bazi seyleri elinizdeki aleti sonrasin 100 200 mb ramle kullanmak zorunda kaliyorsunuz.
Bunu taninmis firmalar Samsung ve Htcde cok yapiyor S1 özellikle ve Htcnin pek cok teli bu sekilde o aletlerde 512 ram var ama 512 ram asla kullanilmiyor vidyo ve oyun icin ayrilan ram miktari ve degisik data paketleri icin ram icine gömüyorlar sonrasinda aletler sürekli düsük ramde kullanilmak zorunda kaliniyor

sametcan11

Üye
ainol markası iyidir yalan olmaz sorunsuz alabilirsin korkma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt