Tabletim telefon olarak gözüküyor ama hat girişi yok

Sponsorlu Bağlantılar

suprose

suprose

Üye
    Konu Sahibi
Tabletim telefon olarak gözüküyor ama hat girişi yok
Arkadaşlar 2 gün önce vmaxx vpad m7206 tablet aldım. tablet telefon olarak gözüküyor mesela ayarlar diyorum en altta telefon hakkında diyo ama böyle olmasına rağmen hat girişi yok. usb adaptörü falan var ama onlarda da sim kart girişi yok ek birşey mi almam lazım ?

u_cosar

u_cosar

Üye
İçindeki işletim sisteminin android olmasından kaynaklanıyor çünkü android cep telefonu için tasarlanmış olması

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
İçindeki işletim sisteminin android olmasından kaynaklanıyor çünkü android cep telefonu için tasarlanmış olması
aynen.
telefon olarak görmüyor yani. ama bir ihtimal usb girişinden vınn, vodem, jet felan bağlayabilirsin.

suprose

suprose

Üye
    Konu Sahibi
tabletin usb adaptöründen bağlıyorum ışığıda yanıp sönüyor ama algılamıyo vınnı internette baktım nasıl bağlayabilirim diye vınn baglamak için vınnı değilde içindeki sim kartı takıyormuşsun. neyse peki ben bu tablete sim kart takamazmıyım ? adaptör vs. ile ?

u_cosar

u_cosar

Üye
Takılmıyor diye biliyorum

serinaga

serinaga

Üye
Tablet kitapçığında sim kart yuvası belirtilmiş ise ancak sim kartı oraya takabilirsin. Eğer böyle bir şeyden bahsedilmemiş ama 3g desteklediği belirtilmiş ise VINN ile bağlantı kurmalısın ki ışıkların yanıp sönmesi desteklediğini gösteriyor, ayarlardan mobil veri açık sekmesinin işaretli olup olmadığını kontrol et, işaretli değilse çentiği işaretle, muhtemelen bağlantı kurulacaktır. Lakin bazı tabletler 3g mobil modem seçebiliyor, VINN'ın arkasına bak modeli yazar, Tabletin kitapçığında hangilerini desteklediği muhakkak yazıyordur, kontrol et, daha olmadı Tabletin müşteri Hizmetlerine danış, kolay gelsin ...

suprose

suprose

Üye
    Konu Sahibi
Tablet kitapçığında sim kart yuvası belirtilmiş ise ancak sim kartı oraya takabilirsin. Eğer böyle bir şeyden bahsedilmemiş ama 3g desteklediği belirtilmiş ise VINN ile bağlantı kurmalısın ki ışıkların yanıp sönmesi desteklediğini gösteriyor, ayarlardan mobil veri açık sekmesinin işaretli olup olmadığını kontrol et, işaretli değilse çentiği işaretle, muhtemelen bağlantı kurulacaktır. Lakin bazı tabletler 3g mobil modem seçebiliyor, VINN'ın arkasına bak modeli yazar, Tabletin kitapçığında hangilerini desteklediği muhakkak yazıyordur, kontrol et, daha olmadı Tabletin müşteri Hizmetlerine danış, kolay gelsin ...

tamda benim sorunuma parmak bastın. sim karttan bahsedilmemiş ama 3gden bahsediliyo fakat takıyorum ışıklar yanıyo bekliyorum bişey olurmu diye yok bişeyde olmuyo. androidde 3g dial diye bi program var onu açıyorum yükleniyo gibi gözüküyo oda açılmıyo :/

- - - Eklendi - - -

vınnımın modeli huawei e 173

serinaga

serinaga

Üye
Başka bir alternatif önereyim, ki ben bu şekilde kullanıyorum.
Tüm tabletlerde Wifi zaten var, aşağıda linkini verdiğim 3G modemi Wifi paylaşımı yapabilen bir Router özellikli pille çalışan portatif taşınabilir bir cihaz var. VINN'ı USB girişinden takıyorsun ve tabletinden Wifi üzerinden bağlanıyorsun, Hatta telden Netbooktan, Noteboooktan, PC'den her bir cihazdan bağlanabiliyorsun. Şifre koyabiliyorsun başkaları dalmasın diye, işin bitince kapatıyorsun ...

suprose

suprose

Üye
    Konu Sahibi
bende tplink in wifi algılayıcısı var ama bundan yok :/ tablet zaten 600 milyona geldi bide buna 110 lira verememki :S başka çözüm yolları arıycam turkcell bayisine gidicem birazdan bakalım

serinaga

serinaga

Üye

tamda benim sorunuma parmak bastın. sim karttan bahsedilmemiş ama 3gden bahsediliyo fakat takıyorum ışıklar yanıyo bekliyorum bişey olurmu diye yok bişeyde olmuyo. androidde 3g dial diye bi program var onu açıyorum yükleniyo gibi gözüküyo oda açılmıyo :/

- - - Eklendi - - -

vınnımın modeli huawei e 173

O halde AYARLAR'a gir / Kablosuz ve AĞLAR'ı bul / Veri Kullanımı'nı bul / Mobil veriler Açık mı Kontrol et ...
Yine AYARLAR / Kablosuz ve AĞLAR / Diğer / Mobil Ağlar / Veri ETKİN'nin çentikli olması gerek ...

- - - Eklendi - - -

Bir dakikaaaa ! Senin VINN PC'de açılırken PIN Kodu soruyor mu ??? Eğer şifre varsa PC'deki VINN ayarlarından PIN Sorgulamasını kaldırmalısın ...

suprose

suprose

Üye
    Konu Sahibi
O halde AYARLAR'a gir / Kablosuz ve AĞLAR'ı bul / Veri Kullanımı'nı bul / Mobil veriler Açık mı Kontrol et ...
Yine AYARLAR / Kablosuz ve AĞLAR / Diğer / Mobil Ağlar / Veri ETKİN'nin çentikli olması gerek ...

- - - Eklendi - - -

Bir dakikaaaa ! Senin VINN PC'de açılırken PIN Kodu soruyor mu ??? Eğer şifre varsa PC'deki VINN ayarlarından PIN Sorgulamasını kaldırmalısın ...

hepsi çentikli ve pin kodunu da devre dışı yaptım zaten. Turkcelli aradım adam diyoki vınnı taktıgın an kurulum yapması lazım diyo ama bende yapmıyo işte sadece ışığı yanıp sönüyo. eğer bu vınn olmazsa tablet işime yaramadan çöpe gidecek :S

head-banger

head-banger

Üye
arkadaşlar bu sorunu çözebildiniz mi,aynını bende yaşıyorum da

Üst Alt