Tableti 3 e böldüm :D

Sponsorlu Bağlantılar

-Hokage-

-Hokage-

Üye
    Konu Sahibi
Tableti 3 e böldüm :D
tableti yere atmış kardeşim bende bastım üstüne ekran gitti.Sonra sinirden tuttum fırlattım tablet 3 e bölündüüü.. Buraya kadar sorun yok (!) :D Şimdi tablet bi arka kasa bi ekran birde ekran paneli ve dokunmatik penli olarak 3 parça :D Şu turuncu ince artık tel m idiyim ne diyim bağlantı şeylerini tabletin içindeki yerlerine bağladım.Daş gibi çalışıyor ama tabi ekranda bişe zökmüyor sadece parlıyor.

Yani cihazda sorun ekran ve dokunmatik paneli değişecek. Arka kapaktada köşeden kırık var onuda duruma göre değiştirmeyebilirim...

Size sorum ne kadar tutar fiyat hakkında bilgisi olan veya tahmin yürütebilecekler durmasın aksın :D

Tablet Piranha Business Tab 7.0 Zamanında 185 liraya aldım şuanda 250 civarı bişe :D

Tamiri ne kadar tutar bi fiyat çekin tahminii

hadi iyi forumlarrr...

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Tamur ettirmek yerine yenisini al cunku tamiri 150-200 tl civarinda tutar

-Hokage-

-Hokage-

Üye
    Konu Sahibi
hey maşallah o kadar tutar mı yaa . Peki beni mekran nası desem plastik gibi onun yerine cam ekran taktırma sansım olur mu bi nevi modifiye gibi :) Çok dandik ekran :S

MaxiHan

MaxiHan

Üye
O kadarini bilememem ama piranhanin cok destekcisi yok, bu yuzden hic bir fikrim yok

larten123

larten123

Üye
3 parçaya ayrıldı ve tamir mi ettirmek istiyorsun? Bence git yenisini al :D

-Hokage-

-Hokage-

Üye
    Konu Sahibi
3 parçaya ayrıldı ve tamir mi ettirmek istiyorsun? Bence git yenisini al :D

usta zaten anime izlemek için aldım. :) Torrent indirdim bölmler mkv telefonda açmıyodu mkv. Mp4 alıp izlicektim philips gogear. Sonra baktım 20 lira fazlasına bu var. aldım bende hemen. ama naruto bitti artık ihtycm kalmadı tablete.Zaten gm discovery almayı düşnyorum sorunum kalmıcak o yüzden.

amacım yapılyosa yaptırayımda kardeşime vereyim 4-5 aydır bende tablet toplasan 2-3 saat oynadı cocuk vermedim hiç vereyim onun olsun :) kırılmasa zaten verecektm kırıldı iş çıktı basıma :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt