-Hokage-
Üye
Tableti 3 e böldüm :D
tableti yere atmış kardeşim bende bastım üstüne ekran gitti.Sonra sinirden tuttum fırlattım tablet 3 e bölündüüü.. Buraya kadar sorun yok (!)
Şimdi tablet bi arka kasa bi ekran birde ekran paneli ve dokunmatik penli olarak 3 parça
Şu turuncu ince artık tel m idiyim ne diyim bağlantı şeylerini tabletin içindeki yerlerine bağladım.Daş gibi çalışıyor ama tabi ekranda bişe zökmüyor sadece parlıyor.
Yani cihazda sorun ekran ve dokunmatik paneli değişecek. Arka kapaktada köşeden kırık var onuda duruma göre değiştirmeyebilirim...
Size sorum ne kadar tutar fiyat hakkında bilgisi olan veya tahmin yürütebilecekler durmasın aksın
Tablet Piranha Business Tab 7.0 Zamanında 185 liraya aldım şuanda 250 civarı bişe
Tamiri ne kadar tutar bi fiyat çekin tahminii
hadi iyi forumlarrr...
Şimdi tablet bi arka kasa bi ekran birde ekran paneli ve dokunmatik penli olarak 3 parça
Şu turuncu ince artık tel m idiyim ne diyim bağlantı şeylerini tabletin içindeki yerlerine bağladım.Daş gibi çalışıyor ama tabi ekranda bişe zökmüyor sadece parlıyor.Yani cihazda sorun ekran ve dokunmatik paneli değişecek. Arka kapaktada köşeden kırık var onuda duruma göre değiştirmeyebilirim...
Size sorum ne kadar tutar fiyat hakkında bilgisi olan veya tahmin yürütebilecekler durmasın aksın

Tablet Piranha Business Tab 7.0 Zamanında 185 liraya aldım şuanda 250 civarı bişe

Tamiri ne kadar tutar bi fiyat çekin tahminii
hadi iyi forumlarrr...
Çok dandik ekran :S