Tablete Nasıl Oyun Yüklenir?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Tablete Nasıl Oyun Yüklenir?
Bu yazımızda henüz tabletler ile yeni tanışmış olanlar için tablete nasıl oyun yüklenir sorusunun cevabını vereceğiz. Öncelikle tablete oyun yükleme için satın aldığınız tabletin Apple üretimi mi yoksa başka markaların üretimi mi olduğunu bilmeniz gerekiyor. Eğer Apple üretimi bir tablet yani iPad model bir tablet satın aldıysanız farklı şekilde tablete oyun yükleyebilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Diğer taraftan Samsung, Huawei veya Genral Mobile gibi farklı markaların tabletlerini satın aldıysanız Android tabletlere oyun yükleme işlemini uygulamanız gerekiyor. Her iki tablet çeşidi içinde nasıl oyun yükleneceğini aşağıda kısa ve basit bir şekilde sizler için anlatacağız.

Android Tablete Nasıl Oyun Yüklenir ?
Android tabletlere oyun yüklemek için öncelikle bir bilgisayara veya internet bağlantısına ihtiyacınız var. Google Play Store yani Android işletim sistemine sahip cihazların uygulama mağazası üzerinden istediğiniz oyunu Android tabletinize indirerek yükleyebilirsiniz. Elbette Google Play Store üzerinde yer alan bütün oyunları tabletiniz de oynayabilmeniz mümkün olmayabilir. Tabletlerin sahip olduğu donanımsal özellikler veya yazılımsal özellikler ( Android sürümü ) cihazınızda oyun oynamanıza engel olabilir.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Eğer indirmek istediğiniz bir oyunu markette aradığınızda Android sürümünüz ile uyumlu değildir veya bölgeniz ile uyumlu değildir yazısı görüyorsanız korkmanıza gerek yok. Oyunun APK dosyasını sitemiz üzerinden veya başka kaynaklardan indirerek cihazınıza yükleyebilirsiniz. Tablete oyun yüklemek için oyunun APK dosyasını bulun ve tableti bilgisayara bağlayın. Daha sonra APK dosyasını tabletin içine atın. Ardından dosya yöneticisi kullanarak attığınız APK dosyasını tablet içerisinden bulun ve üzerine tıklayarak yüklemeye başlayın. Yükleme sırasında karşınıza bilinmeyen kaynaklar ile ilgili bir uyarı gelirse yukarıdaki görselde yer aldığı gibi cihazın ayarlar menüsünden güvenlik kısmına girin ve bilinmeyen kaynaklara izin verin.

iPad Tablete Nasıl Oyun Yüklenir ?
Eğer bir iPad kullanıyorsanız ve oyun yüklemek istiyorsanız bunun için Android tabletlerde olduğu gibi bilgisayar kullanabilir veya internet bağlantısı kullanarak tablete oyun yükleyebilirsiniz. Öncelikle App Store uygulama mağazasına iPad üzerinden giriş yaparak oyun indirebilirsiniz. Ücretsiz bir App Store için üyelik alabilir ve uygulamaya giriş yaparak oyunlara göz atabilirsiniz. Elbette ücretli oyunlara bakarken dikkatli olmanızda fayda var. Hesabınıza tanımlı kredi kartı her an ücretli uygulama veya oyunların tutarını kesmek için hazır bekliyor olacaktır.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

iTools programını bilgisayarınıza yükleyerek cihazınızı bilgisayara bağlayabilir ve ardından Associated with IPA özelliğini açık hale getirerek iPad için oyun yükleyebilirsiniz. Bu sayede .ipa dosya uzantısına sahip iPad oyunlarını tabletinize indirebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt