Tablet wifi baglantısı beyazdan maviye dönmüyor ! (resimli)

Sponsorlu Bağlantılar

Preloader

Preloader

Üye
    Konu Sahibi
Tablet wifi baglantısı beyazdan maviye dönmüyor ! (resimli)
Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar . Bende piranha business tab 9`` var 4.1 Jelly Bean yüklü . Sorunum şu tabletimi rootladıktan sonra sağ alt köşedeki wifi bağlantı göstergesi hep beyaz renkte gözüküyor ve hiç maviye dönmüyor.Fakat ayarlara girdiğimde bağlantı mükemmel 54 mbps yazıyor. Gösterge maviye dönmediği için de PlayStore açılmıyor. Tableti formtladım , fabrika ayarlarına geri döndüm yine de sorunum çözülmedi. Lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar :tebessüm:

Preloader

Preloader

Üye
    Konu Sahibi
upp??

alonsof1

alonsof1

Üye
Kardeş geçmiş olsun, unroot olup bide öyle dene bakalım. birde formatı cmw üzerinden mi attın tablete?

keskin rüzgar

Üye
ben format veya root atmadım ama bende de bazen oluyo bu sonra geçiyo

kapakli511

kapakli511

Üye
Bu virüsten kaynaklanıyor benim tablettede girmiyordu google playe format attım başka çaresi yok bir virüs engelliyor google playi

-efşan

-efşan

Üye
Uygulamaları Yönet menüsünden Google Play uygulamasının güncelleştirmelerini kaldırın.
Tableti yeniden başlatın.
Google Play'e tıklayarak gelecek olan sözleşmeyi onaylayıp uygulamayı arka plana alın.
Birkaç dakika bekleyin, uygulama kendini güncellemiş olacaktır.
Kullanmaya devam edebilirsiniz lâkin birkaç dakika uygulamaya girmeye çalışmayın ve arkaplanda kapalı olmasını sağlamayın.
Şayet uygulama güncelleme yapar iken uygulamayı kullanıma zorlamanız uygulamanın sorunsuz çalışmasını engelleyecektir.

Preloader

Preloader

Üye
    Konu Sahibi
Bu virüsten kaynaklanıyor benim tablettede girmiyordu google playe format attım başka çaresi yok bir virüs engelliyor google playi

- - - Eklendi - - -

Format attım bende düzelmedi virüs taraması da yaptım virüs bulmadı ... :/

- - - Eklendi - - -

Kardeş geçmiş olsun, unroot olup bide öyle dene bakalım. birde formatı cmw üzerinden mi attın tablete?

Unroot yaptım düzelmedi :/ bu arada tableti bilgisayara bağlayıp "unlock root" programı yardımıyla yaptım...

- - - Eklendi - - -

Uygulamaları Yönet menüsünden Google Play uygulamasının güncelleştirmelerini kaldırın.
Tableti yeniden başlatın.
Google Play'e tıklayarak gelecek olan sözleşmeyi onaylayıp uygulamayı arka plana alın.
Birkaç dakika bekleyin, uygulama kendini güncellemiş olacaktır.
Kullanmaya devam edebilirsiniz lâkin birkaç dakika uygulamaya girmeye çalışmayın ve arkaplanda kapalı olmasını sağlamayın.
Şayet uygulama güncelleme yapar iken uygulamayı kullanıma zorlamanız uygulamanın sorunsuz çalışmasını engelleyecektir.

Çok teşekkürler denedim ama işe yaramadı :/ sanırım yazılımı tekrar yükleyeceğim...

Üst Alt