Tablet pc ye Modern Combat Yükliyemiyorum Acil Bakarmısın

Sponsorlu Bağlantılar

RomeusTR

RomeusTR

Üye
    Konu Sahibi
Tablet pc ye Modern Combat Yükliyemiyorum Acil Bakarmısın
Arkadaşlar piranha business II tab 9 tablet pc var bende.Normalde bütün özellikleri modern combat4 kaldırıyor.Ben ise apk buluyorum birçok siteden denedim kurdum apkyi wifi ile çekecem cheking birşey yazıyor tam dosyaları alıcak şöyle birşey diyor 'THE GAME HAS BEEN SUCCESSFULLY DOWNLOADED TOUCH OK AND START PLAYİNG' diyor bende ok diyorum bir isyah şey dönüp atıyor birçok apk denedim birçocuğu böyle bazısı hiç böyle yapmadan siyah birşey döndürüp atıyor bide pcden sd leri indirip denedim birçok yol gösteriyordu internette denedim olmadı niye böyle varmı bunun çözümünü bilen birisi yardım etsin.

not: gameloftun sadece aspalt7,mc3,mc4 oyunları böyle yapıyor diğer tüm oyunlarını açıyor tabletim.

serif55

serif55

Üye
Tahmin yürütüyorum hocam siz oyunun datalarini da indirip obb klasorune atmissiniz ve apk sini yükleyip bu hatayı almışsınız. Sanırım datasini indirdiginiz versiyon apk sini yuklediginizle uyuşmuyor şöyle yapın siz

Obb klasorunden mc4 ün dosyalarını komple silin apk yida kaldırın ve wifi den dosya çekmesinde sıkıntı olmayan bi apk yukleyin o sekilde devam edin sonucu yazarsanız duruma göre yardımcı olurum

RomeusTR

RomeusTR

Üye
    Konu Sahibi
Tahmin yürütüyorum hocam siz oyunun datalarini da indirip obb klasorune atmissiniz ve apk sini yükleyip bu hatayı almışsınız. Sanırım datasini indirdiginiz versiyon apk sini yuklediginizle uyuşmuyor şöyle yapın siz

Obb klasorunden mc4 ün dosyalarını komple silin apk yida kaldırın ve wifi den dosya çekmesinde sıkıntı olmayan bi apk yukleyin o sekilde devam edin sonucu yazarsanız duruma göre yardımcı olurum

Doğru diyorsun obb klosörüne atma yoluda vardı onu denedim olmadı sonra android dataya attım olmadı bende online wifiden çekebilceğim bir apk bulamadım işte.

Üst Alt