Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tablet PC de altyazılı film izleme 'YARDIM'...
Sponsorlu Bağlantılar
SİVASLI APO
Üye
Konu Sahibi
Tablet PC de altyazılı film izleme 'YARDIM'...
Tabletimde altyazılı film izlemek istediğimde filmde olan türkçe altyazıyı görmüyor nasıl oluyorsa altyazı ingilizce olarak ekrana geliyor.. Bunun çözümünü bulan arkadaşlar varsa yardım etsinler lütfen...
R.A.M
Üye
mx video player indir marketten onda altyazı vardı galiba yada oynattıgı playerdayken menü tuşuna bas dil ayarları flan vardır belki.
SİVASLI APO
Üye
Konu Sahibi
Teşekkür ederim kardeş sağolasın günlerdir arıyorum ayarlar menüsünü orda buldum altyazı seçeneğini şimdi gayet güzel izleyebiliyorum... )
TheMadness
Üye
2 saattir kurmaya çalışıyorum player kuruluyor codec kurulmuyor deli oldum mxplayer pro ile çözdüm işi
TheCower
Üye
Bu altyazı işi nasıl oluyor? Program ingilizce kelimeleri yazıya mı döküyor?
SİVASLI APO
Üye
Konu Sahibi
Yok kardeş ayrı bir altyazı dosyası oluyor .srt uzantılı gibi... media playerla açtığın zaman filmi .srt uzantılı dosyayıda otomatik olarak kendisi görüyor player filmle birlikte çalıştırıyor.. Yoksa senin dediğin olay imkansız gibi birşey..