tablet pc and phone arıyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugurozbayrak

Üye
    Konu Sahibi
tablet pc and phone arıyorum...
Ekran boyutu: 4.3 inç (1024 x 600)
Ağırlık: fark etmez
İşletim sistemi: android
Bağlantı: Wi-Fi, Bluetooth
Giriş-çıkış: microUSB, microHDMI
İşlemci: (1 GHz)
Bellek: 1 GB
Kapasite: 16 GB, 32 GB
GPU:
Flash desteği: Var
GPS: var
Kart okuyucu: Var
Kamera: farketmez
Çıkış tarihi: faretmez

kısacası hem tablet hem telefon ve android arıyorum... fiyat 200 liradan başlar 450 ye kadar gider....

jigsaw_54

Üye
verdiğin fiyat aralıklarında biraz zor gibi 600e çıkartırsan orta halli bişeyler bulabilirsin yada 450lira civarında pertleşmiş cihazlar bulabilirsin

• Beğen
Tepkiler: ugurozbayrak
navti

navti

Üye
bildigime gore 4.3 inc tabletlerde cok fazla yok vede cok kullanisli degil 7inclerede bir bakmani tavsiye ederim.

• Beğen

ugurozbayrak

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler.. 7'' e bakıyorum... çeverniz de birinin var sa yardımlarınızı bekliyorum..

manush

manush

Üye
Boyutlarla ilgili sanki bir hata var gibi!

Sonuçta 4" dediğiniz, tablet değil de anca telefon olur zaten!
tabletler genelde iPad örneğinden yola çıkarak 10" 'e konumlanıyorlar.
arada birkaç tane 7" veya 8" tablet boyutlandırması var.

Android-in yeni üst versiyonu çıkana kadar da telefon ve tablet ayrımı devam edecek, hatta neredeyse hiç bir tablette telefon özelliği yok. Sadece ilk çıkanlardan ve ara boyut gibi olan 7"lik Samsung Galaxy Tab'ın telefon özelliği var! O da ilk çıkışı 1.600TL'lerde iken en son 950TL'lere kadar inmişti. Turkcell 10"lik yeni versiyonun reklamlarına başladı bile...

Samsung galaxy tab'ın p1000 versiyonu telefon özellikli, onun bir de p1010 versiyonu var, telefon özelliği çıkarılmış olarak.
p1000-in 2.el satışları 650~800 arasında değişebiliyor mesela...

Bu durumda, sanırım önce telefon mu tablet mi istediğinize karar ermeniz, sonrasında da boyutu net belirlemeniz gerekiyor.

• Beğen

magicof34

Üye
400tl ye galaxy tab p1010 var 1aylik cihaz kutusuyla en ufak bir lekesi cizigi yoktur

vlqn

Üye
Merhaba, elimde şu ürün var 525TL son fiyat şeklinde düşünmekteyim. BELKIN marka çok kaliteli bir taşıma çantasıda vereceğim yanında. Cihaz 2 eylül 2011 de çanta ise ekimin 2.haftası içinde aldım.

Sıfır ayarında cihaz. Dizüstü aldığımdan satılığa çıkardım.

site üzerinden iletişime geçebilirsin istersen. orada numaramda yazıyor zaten.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...