Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tablet önerisi
Sponsorlu Bağlantılar
Mr.Wick
Üye
Konu Sahibi
tablet önerisi
Tablet olarak şu linkletikini düşünüyorum kullanan arkadaşlardan yorum yapan olursaiyi olur. şunu al dediğiniz bir tablet varsa önerirseniz sevinirim. bütce 400-600tl.
iyi forumlar
://
Tablet olarak şu linkletikini düşünüyorum kullanan arkadaşlardan yorum yapan olursaiyi olur. şunu al dediğiniz bir tablet varsa önerirseniz sevinirim. bütce 400-600tl.
iyi forumlar
://
Samsung, apple gibi marka tablet Alman'ı tavsiye ederim. Bilmiş ve müşteri yazılım desteği olan tablet tercih edersen daha iyi olur.
DarkredBlue61
Üye
Bu Markanın Windowslu Tabletleride Var Aslında Vatan Bilgiyasardan Alırsan Bozulursa Elinde Patlamazda 600 Tlde Biraz Fazla Bence Bilmiyorum Yinede Laptop Filan Alırım Daha İyi Belki Bazen Tablet Şart Ama
pose53
Üye
Bahsettiğin marka çok fazla duyulmuş bir marka olmayabilir ancak fiyat ve performans açısından iyi sayılır. Tabi bu tarz ürünlerin birde servis boyutu var ürün bozulduğunda resmi servisinden ne kadar destek alabileceksin ? bir de bunu düşün derim , tabi reeder firmasının satış sonrası desteği nasıldır bilmiyorum sadece bu konuyu da araştır derim. Aynı fiyatta samsungun bir ürünü var , belki özellik olarak düşük görünebilir ama kalite ve servis ağı olarak düşünebilirsin.