Tablet önerisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

xbybesox

Üye
    Konu Sahibi
Hmm bizim burda yarın satışa çıkacak ben asıl şunu merak ediyorum alanlar memnunmu orta kalitede iş görürmü ben sonuçta ipad filan almıyorum.ama yine çok kötü değildir heralde

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Bence parasına göre iyi çok üstün performans beklemek yanlış olur bugün galaxy ace ye dünyanın parasını veriyorlar ben bunda İstediğimi yapıyorum

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Bende önce keşke iyisini alaydım dedim ama gün geçtikçe iyiki almışım dedim güzel

xbybesox

Üye
    Konu Sahibi
Bulutut (doğrusunu yazmaya uğraşmadım :D )olmaması sorun çıkarırmı?bide flash player destekliyormu acaba?

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Flash player destekliyor blutooth eksikliği aslında sinir etsene otg olduğu için oradan işlemleri yapıyorum

xbybesox

Üye
    Konu Sahibi
otg tam olarak nedir peki ??? Bi açıklayabilirmisin

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Flash bellek veya kart okuyucu takabilir Avea jet Türkcell vın gibi USB okuyucu diyelim kısaca piyasada otg kablosu 10 tl civarı bulunabiliyor tablet e takılıyor USB girişi oluyor sende ne takarsan tak

xbybesox

Üye
    Konu Sahibi
Hmm siz bu tableti alalı ne kadar olmuştu bu süre civarında bi sorun çıkarttımı

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Temmuz ayında aldım

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Micro USB yerini kırdım ama servise yollamadım git gel beklemeyim diye tanıdığım telefoncu yaptı parça parası 5 tl verdim

xbybesox

Üye
    Konu Sahibi
Peki içinde hangi oyunlaryüklü yanlış anlama kapasitesini öğrenmeye çalışıyorum

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Tablet alanı 883 mb Sd kart hafızası 5.5 gb alanı var uygulama taşı var extra hafıza kartı takılıyor 32 gb destekliyor

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Oyun bir sürü var aklıma gelmiyor google play dan ne bulursam indiriyorum yalnız gta kasıyor

xbybesox

Üye
    Konu Sahibi
Güzel gta onemli degil peki islemcisinin kac cekirdek olduguyla alakali bi bilginiz varmi

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Tek çekirdek arm 9 diye gösteriyor

İşlemci hızı 1000 diyor yani 1gb Buda flash player için yeterli

Bir ara şok ta 380 e bir tablet vardı o çok iyiydi blutooth bile vardı 4.1.2 vardı s3 ekranı gibi bir ara note 2 sandım tabi parası da güzel di

xbybesox

Üye
    Konu Sahibi
Peki tşkkür ederim arka kamera yok galiba bunun eksikliği oluyormu

Takipçi Satın Al

Üst Alt