Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tablet önerisi ?
Sponsorlu Bağlantılar
xbybesox
Üye
Konu Sahibi
Hmm bizim burda yarın satışa çıkacak ben asıl şunu merak ediyorum alanlar memnunmu orta kalitede iş görürmü ben sonuçta ipad filan almıyorum.ama yine çok kötü değildir heralde
boyabatlı
Üye
Bence parasına göre iyi çok üstün performans beklemek yanlış olur bugün galaxy ace ye dünyanın parasını veriyorlar ben bunda İstediğimi yapıyorum
boyabatlı
Üye
Bende önce keşke iyisini alaydım dedim ama gün geçtikçe iyiki almışım dedim güzel
xbybesox
Üye
Konu Sahibi
Bulutut (doğrusunu yazmaya uğraşmadım )olmaması sorun çıkarırmı?bide flash player destekliyormu acaba?
boyabatlı
Üye
Flash player destekliyor blutooth eksikliği aslında sinir etsene otg olduğu için oradan işlemleri yapıyorum
xbybesox
Üye
Konu Sahibi
otg tam olarak nedir peki ??? Bi açıklayabilirmisin
boyabatlı
Üye
Flash bellek veya kart okuyucu takabilir Avea jet Türkcell vın gibi USB okuyucu diyelim kısaca piyasada otg kablosu 10 tl civarı bulunabiliyor tablet e takılıyor USB girişi oluyor sende ne takarsan tak
xbybesox
Üye
Konu Sahibi
Hmm siz bu tableti alalı ne kadar olmuştu bu süre civarında bi sorun çıkarttımı
boyabatlı
Üye
Temmuz ayında aldım
boyabatlı
Üye
Micro USB yerini kırdım ama servise yollamadım git gel beklemeyim diye tanıdığım telefoncu yaptı parça parası 5 tl verdim
xbybesox
Üye
Konu Sahibi
Peki içinde hangi oyunlaryüklü yanlış anlama kapasitesini öğrenmeye çalışıyorum
boyabatlı
Üye
Tablet alanı 883 mb Sd kart hafızası 5.5 gb alanı var uygulama taşı var extra hafıza kartı takılıyor 32 gb destekliyor
boyabatlı
Üye
Oyun bir sürü var aklıma gelmiyor google play dan ne bulursam indiriyorum yalnız gta kasıyor
xbybesox
Üye
Konu Sahibi
Güzel gta onemli degil peki islemcisinin kac cekirdek olduguyla alakali bi bilginiz varmi
boyabatlı
Üye
Tek çekirdek arm 9 diye gösteriyor
İşlemci hızı 1000 diyor yani 1gb Buda flash player için yeterli
Bir ara şok ta 380 e bir tablet vardı o çok iyiydi blutooth bile vardı 4.1.2 vardı s3 ekranı gibi bir ara note 2 sandım tabi parası da güzel di
xbybesox
Üye
Konu Sahibi
Peki tşkkür ederim arka kamera yok galiba bunun eksikliği oluyormu