Tablet Önerisi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

skywors

Üye
    Konu Sahibi
Tablet Önerisi...
Arkadaşlar ben tablet almak istiyorum. Fakat hangisini alacağıma karar veremedim lütfen yardımcı olun. Bir kaç adet tablet gördüm hoşuma gittiler. Tabletten pek anlamıyorum hangisini alsam daha iyi olur? yada sizin önerileriniz nedir? Max. Bütçe 400 - 450 TL

Rahatlıkla oyun oynayabileceğim - film izleyebileceğim ve internette dolaşabileceğim bir şey istiyorum

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. :)

furkey

Üye
9.7" lik tabletlere bakmanı tavsiye ediyorum. Kendin de bakabilirsin zaten hemen hemen hepsi aynı...

osmanmert99

osmanmert99

Üye
O fiyat için o özellikler biraz zor gibi. Umarım bulursun.

caglar b

caglar b

Üye
polypad 7208 ,polypad 9208 (yada öyle birsey ama çok kaliteli malzemesi var) piranha business tab 7 (benim karaoglan :D ), ainol yada archos ( müthiş cihazları var üstelik türkiye garantilileride var) yada olmadı ikinci el 1.nesil ıpad al :)

awdil

awdil

Üye
Şu piranha'nın busines modeli var,ne kadar size hitab eder bilmem lakin,bu ara nt mağazaların da 189 TL gibi bir fiyatta satılıyor.

FA5T

Üye
10.1" Cube U30gt veya 7" Artes D712 ben heryere taşıyacağım için tercihimi Artesten yana kullandım.Cube 450 tl Artesde 294 tl az önce satın aldım.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
ben artes d708 kullanıyorum ama sorunlu

hepsiburada darkevo diye bi marka var ona bakmanı tavsiye ederim modelini bilmiyorum. 500tl civarıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt