tablet önerinnnn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maxikral12

Üye
    Konu Sahibi
tablet önerinnnn
beyler ben tablet pc alıcam seti tamamlamak istiyorum galaxy tab 10.1 ipad 2 den iyiydi ipad3 yani ipadde 10.1den iyi samsung yeni tablet çıkarır mı ? acaba jb filan hiç uğraşamam garantiyide bozamam. jellybeanlı gelir yeni tablet chrome la filan akarım.qualcom tablet almayı düşündüm tr de yokmuş. sonuç olarak 1500 tl limit var bekleyebilrim samsung ne zaman yeni tablet çıkarır?

xPaSHax

xPaSHax

Üye
apple al derım

xPaSHax

xPaSHax

Üye
note 2 dersen beklemen lazım s3 den 200 mhz daha hızlı sadece tercıh senın ben apple kullanırdım

maxikral12

Üye
    Konu Sahibi
note 2 dersen beklemen lazım s3 den 200 mhz daha hızlı sadece tercıh senın ben apple kullanırdım
galaxy tabin yenisi çıkarsa onu alırım acelem yok çünkü çünkü şöyle bir döngü var telefonlar için samsung ve aplle arasında s2 4 den iyi 4s s2den iyi note 4s den iyi s3 hepsinden iyi gibi birşey samsung daha iyisini çıkarır yakında

xPaSHax

xPaSHax

Üye
eylulu beklıyceksın note 2 ıcın

xPaSHax

xPaSHax

Üye
keşke s3 almasaydım ne biliyim sonradan note2 çıkarcağını samsungun o zaman tabletede gerek kalmazdı
s3 ıle note arasında oyle ahım sahım fark yok emım ol cunkı note 2 galaxy s2 ıslemcısı kullanıyor onuda goz onunde bulundur s3 sana yeter derım

maxikral12

Üye
    Konu Sahibi
s3 ıle note arasında oyle ahım sahım fark yok emım ol cunkı note 2 galaxy s2 ıslemcısı kullanıyor onuda goz onunde bulundur s3 sana yeter derım
bide jelly bean gelse havaya uçucam ama bekliyoruz bakalım

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Hocam Nexus 7'yi öneririm

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
oha oha 3 tane alırım o zaman iyimi ipad 3 ve 10.1 den
1.2 ghz 4 çekirdek ayrıca 800 mhz +1 çekirdek 12 çekirdekli grafik işlemcisi 1 gb ram çizilmeye ve kırılmaya dayanıklı ekran vs vs .

papakudioflu

papakudioflu

Admin
qualcomm tabletler bildigim kadariyla yurtdişi fiyati 1000$. Kesin olarak tablet almak istiyorsan surface'i gordukten sonra karar vermeni oneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt