Tablet Öneri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gil Galad

Üye
    Konu Sahibi
Tablet Öneri
An itibariyle tablet pc almaya karar verdim ama alternatif çok fazla hangisi fiyat performans açısından iyidir bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim:hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye
fiyat aralığını söylersen daha yardımcı olabilirim misal şu an para bolsa ipad 2 ama jailbreak lı yoksa samsung tabletlere yönel çünkü android de tablet olarak o kadar iyi firma yok olmadı sony nin yeni çıkanları var onlara bak

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
1) jailbreakli bi ipad2
2) samsung galaxy tab 10.1
3) HTC Flyer

Uruloki

Uruloki

Üye
fuki flyer eski kalır bunların yanında ve ya motorola xoom da olabilir ve ya acer a500

delgadoxxx

Üye
bende almayı düşünüyorum 500-1000 arası flash sorunu filan olmamsı lazım(int ten oyun oynamak için) vs gibi 1 ghz minumum hız ve boyut olarakta 10 düşünyorum önerilere açığım asus un tab leri iyi duruyo zoom da beğendim?birde onyo nasıl bir marka bilgi sahibi ark daslar varmı?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Uruloki

Uruloki

Üye
ya sürekli karıştıryorum ya da ile onu

Uruloki

Uruloki

Üye
ya tm ci ve ya sözelci olmadığım için pek önemli değil açıkcası ve merak etme kitap okuyorum

Uruloki

Uruloki

Üye
yok yane kızıcam sen necisin peki ve birde bu sorudan sonrs bu muhabbeti bitirelim konu dağılcak yoksa :D

----------Eklendi @ 22:52:47 ---------- Yazıldı @ 22:51:39 ----------

yane ayrı olucak klavye azizliğine uğradım

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yok yane kızıcam sen necisin peki ve birde bu sorudan sonrs bu muhabbeti bitirelim konu dağılcak yoksa :D----------Eklendi @ 22:52:47 ---------- Yazıldı @ 22:51:39 ----------yane ayrı olucak klavye azizliğine uğradım
sözel :)

Uruloki

Uruloki

Üye
ekleme yapıyim sözel okurken kolay fakat sınavda yerleşmesi bir bölüm

Gil Galad

Üye
    Konu Sahibi
bütçe sorun degil , peki gidip ipadleri inceleyeceğim sony tabletleride ama samsung un bir takım sorunları varmış:hmmm

----------Eklendi @ 06:48:03 ---------- Yazıldı @ 06:47:15 ----------

bişey daha jail break nedir :D

Uruloki

Uruloki

Üye
ooo jailbreak ı bilmiyorsan ve ya bilgisayardan fazla anlamıyorsan ipad önermem o zaman git sony yi incele ve ya motorolayı ki samsung bu hataları düzeltmişde olabilir

Gil Galad

Üye
    Konu Sahibi
araştırdımda biraz. vazgeçtim ipad olmayacaksa olmasın uğraşamam zaten pc de eskidi gidip notebook alayım bari.
yorumlarınız için teşekkürler

Uruloki

Uruloki

Üye
sen bilirsin ama artık millet notebook dan tablete dönmeye başladı

kararatmu

Üye

bu cihaz fiyat performans açısından çok iyi donanım haberde bu cihazın 7" olanını test etmişler gayet ıyı görunuyor. ben siparişi verdim bile .led ekran bluetooth hdmi wifi android 2.3 1.2 ghz işlemci ddr3 512 ram 16 gb dahili bellek . daha ne olsun fena sayılmaz kapasitif ekran ve daha birçok özellik 578 tl ye hepsiburadan 6 taksitle aldım. kullananlar varsa yorumlarını alabılirim.

senol_gs

senol_gs

Üye
[h=2]PD10 FreeLander Tablet PC 7 Inch GPS Capacitive Screen Android 4.0 1.2GHz 1GB RAM 8GB 1080P[/h]

15097

15097

Üye
ios istersen ipad 2 veya ipad 3 android istersen samsung galaxy tab 10.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt