Tablet için Tema Yapmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
Tablet için Tema Yapmak
Arkadaşlar Tema Yapmak istiyorum kendime özel nasıl yapabilirim simgeleri falan kendim yapmak istiyorum şöyle ikonları büyütmek küçütmez arkadaşlar lütfen yardım edin hem bende ikonlar küçük gözüküyor hem teması kötü bom boş sadece altta geri gitme açık programlar falan var işte kendime özel tema yapmak istiyorum android

Kerim.

Kerim.

Üye
holo launcher yukle.uygulamalarin boyutu,sikligi ayarlaniyor

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
şöyle olmuyormu go launcher temaları gibi yeni tema yapmak istiyorum sadece ayarlar ile oynamak değil. yani

- - - Eklendi - - -

bide sadece kendim için değil yeni tema yapıp etrafımda android kullanan kişilere dağıtmak istiyorum
telefonada yüklensin ama :D

Kerim.

Kerim.

Üye
tema yapma olayini bilmiyorum ama nemus launcher yukleyip go temalarini uygulayabilirsin.ve uygulama sikligini falan ayarlayabilirsin.

- - - Eklendi - - -

haliyle boyutlarida degisiyor.

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
internetten go launcher tema yapma programı buldumda indirdim yine go launcher yüklendi :aha:

Kerim.

Kerim.

Üye
hadi ya.deneriz temani:D

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
bi Tema Yapmayı Bilsem Android Gibi işletim sistemi yapcam ama çakma ismide hazır goldroid :D muzik programu trayıcı falan yapcam bir tanede market kendi uygulamalarımı koycam indirsin millet diye :D buda logo ama android yazısını kaldırıp goldroid yapcam :D

Kerim.

Kerim.

Üye
valla yapabilirsen iyi.iyi hadi bekliyoruz calismalarini:D

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
Tema yapmasammı acaba ama sonra apple falan ezk der teması yok symbian bile dalga geçer :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt