Tablet Bilgisayar Seçimi (Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Tablet Bilgisayar Seçimi (Yardım)
Arkadaşalr Ainol Novo 7 Elf II Adlı Tablet Bilgisayarı Almayı Düşünüyorum Acaba Sizin Görüşleriniz Nelerdir

Cihazın Fiyatı 272 Lira

Özellikler

Sistemİşlemci: Çift Çekirdekli Cortex A9 1.5Ghz (Amlogic8726-M6) (Üç kat daha hızlı)
Ram : 1GB DDR3 1333Mhz
İşletim Sistemi : Android 4.0.3 ICS
Ekran Kartı : MALI 400 512 MB

Dahili Hafıza : 8GB
Wifi : Kablosuz Ağ 802.11b/g/n
G Sensor: 3 Eksenli X,Y,Z
Kamera : Önde 2MP kamera
Ekran : 7" (1024x600) Kapasitif touch screen
Multitouch : Aynı anda 5 nokta algılama özelliği
HDMI 1.4: TV, projeksiyon ve bilgisayar monitörü gibi HDMI girişi olan cihazlara bağlayabilirsiniz.

Boyutlar :
Boyutlar: 187*112*11 mm - İnce ve şık
Ağrılık : 330g

Ses
Dahili Haoparlör / Kulaklık Çıkışı / Mikrofon / MP3, WMA, 3GP, WAV gibi temel formatları destekler.

Video - Film
Divx destekler. İnternet sitelerinde video izleyebilmeniz için Flash desteği vardır.
2160P HD (3840x2160 Çözünürlükte) Film izleyebilirsiniz. Aşağıdaki formatları ve daha fazlasını destekler :
MP4, AVI ( XVID,H.263,DIVX) 3GP, RMVB, MKV, WMV, MOV

Diğer Özellikler
16 GB'ye kadar Micro SD Kart destekler.
Yer çekim sensörü.
3G USB Modem destekler.
Flash 11.1 desteği, Mini USB

Oyun
MALI 400 512 MB Grafik işlemci ile 3D gerektiren oyunlarda ve internet gezerken renk kalitesinde muhteşem performans!
Oyunseverler için ideal tablet pc: Angry Birds, Fruit Slice, Spider-Man, Straight Flush, The Last Deferder, Turbofly 3D, Wow Fish yüklü gelir ve güçlü 3D grafik işlemcisi Asphalt5 gibi 3D oyunlarda mükemmel performans verir.

Office Yazılımları
Ofis yazılımları ücretsiz ve yüklü olarak gelmektedir.
(Word, Excel,PPT,PDF, ve TXT)

E-Kitap Özelliği
En yaygın ekitap formatlarını destekler: TXT, CHM, UMD, PDB, PDF

Batarya
Batarya tam dolu 7 saate kadar.

fnldstntn

Üye
Bana sorarsan bütçen müsayit ise kaliteli olanlardan birtane samsung asus gibi...Çin mali tabletler yazılım bakımından pek stabil değiller ve işlemcinin de 1.5ghz yazdığına bakma 1.5 ghz de çalışabilen işlemci fakat tablette 1ghz olarak geliyor ve 1.2 den sonrasınada oc yaptığın zaman stabil çalışmıyor kernel desteklemiyor...Malzemesi kalitesiz...Ama sende ben çok meraklıyım bütçemde müsayit değil diyorsan al fakat bunu kullandıktan sonra androidden nefret edersin...Ben yaşadımda biliyorum...

karayel90

karayel90

Üye
    Konu Sahibi
Neyse Alıpta O zaman cihaza kafa atmaktansa farklı bişeyler bakmak daha iyi :D

enaa_881

enaa_881

Üye
kardes ne icin kullancaksin bilmiyorum ama ainol un tabletlerinden genelde memnunlar diye biliyorum
cok para vermeyeyim diyorsan alinabilir
yani sirf eglence olsun diye aliyosan alinabilir ama performans bekliyosan daha iyi bisey alabilirsin
bekleyebilirsen google nexus 7 temmuz ortasina dogru cikacak buraya da engec agustosta gelir o alet gayet iyi olacak fiyatina gore

FeC!

FeC!

Üye
Konu teknoloji ise en pahalısını al. :oke:

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Peki ya bunda gps var mı arkadaşlar her hangi bir navigasyon proğramı yüklesem sorunsuz bir şekilde kullanabilir miyim acaba ?

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Tabletlerin tek Sıkıntısı bence batarya.
5-7saat yazdığına aldanmayın.
-Açın Wifi yada Usb den Interneti Skype ta webcam ı bakalım aktif kullanımda 3saati gecebilecek mi?
-Bataryanın belli bir dolum ömrü var100 veya 500 sonra bu sure yoğun kullanımda düşer.
6ay yada 1 sene sonunda 1saate inergùnde 3 sarja kadar çıkar)
*bazıları Laptop gibi Adaptorle kullanmayı düşünür olmaz.kapasitif ekranlı cihazları sarj olurken kullanmayın diye belirtiir

enaa_881

enaa_881

Üye
Peki ya bunda gps var mı arkadaşlar her hangi bir navigasyon proğramı yüklesem sorunsuz bir şekilde kullanabilir miyim acaba ?
hayir yok kardesim

- - - Eklendi - - -

Tabletlerin tek Sıkıntısı bence batarya.
5-7saat yazdığına aldanmayın.
-Açın Wifi yada Usb den Interneti Skype ta webcam ı bakalım aktif kullanımda 3saati gecebilecek mi?
-Bataryanın belli bir dolum ömrü var100 veya 500 sonra bu sure yoğun kullanımda düşer.
6ay yada 1 sene sonunda 1saate inergùnde 3 sarja kadar çıkar)
*bazıları Laptop gibi Adaptorle kullanmayı düşünür olmaz.kapasitif ekranlı cihazları sarj olurken kullanmayın diye belirtiir

evet soylediklerin dogru bu ucuz aletlerin sarj suresi cok kisa
zaten cogu aletin sarjdayken dokunmatigi sapitiyo :)
ben ipad aldim 1.5 ay kadar oldu
healde sarji en iyi giden tablet 10 -11saat arasi dayaniyo internet kullaniminda 2 gunde bi sarja takiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...