Tablet alınırken nelere dikkat edilmeli?

Bu bilgilere dayanarak f/p alınabilecek en iyi cihaz nedir?

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Fiyat ve performans kısaca

Şok'ta yarın satılacak olan everest everpad'dan kullanan var mı?

0MG90

Üye
Alacaksanız iPad alın.

Neden? + ve - leri ile kısaca açıklarmısınız kullanmadım hiç

0MG90

Üye
+Stabil
Ekran ve hız muhteşem
Mağazası kaliteli
En az 3 yıl güncelleme
Kamerası bile iyi (tablete göre)
İlk oyun ve uygulama AppStore'a çıkar
Her türlü aksesuar bulabilirsin
İnce olduğu için her yerde taşıyabilirsin vs...

- olarak güncelleme desteği bittiğinde marketten her şeyi yükleyemiyorsun. Eksi olarak bunu görüyorum ben sadece.

alınabilecek en iyi fiyat nerede şu an?

0MG90

Üye
Kendi sitesi veya Hepsiburada, Hızlıal.

Invoke

Üye
Bana da birkaç tablet önersenize 1000 lira civarı.

@ANIL

Tepkiler: -Emre

-Emre

Üye
@qarapapaq

Tepkiler: Invoke

Invoke

Üye
Bu arada benim tabletler için bölüm olduğundan haberim yokmuş ve yanlış kişiyi etiketliyorsunuz arkadaşlar.
@qarapapaq

Hacı ben tablet takip eden biri değilim. Samsung bunları ne kadar güncel tutuyor? Telefondaki gibi yeni yıl yeni modelle bunun destek kesilecek değil mi?
Tablete yapılan yorumları herhalde teknosa çalışanları yapmış.

-Emre

Üye

Tablette durum farklı ve bir avantajı da note olması. Bu cihazın desteği uzun süre kesilmez ve emin ol çok güzel cihaz. bunu ipadle karşılaştırmayın çünkü bu note ve spen mükemmel bir şey

Invoke

Üye
S-Pen 12" 2K ekran cihazın özellikler deliymiş de parası da az değil gibi, bilmiyorum sonuçta touchwiz. 5.0 Lollipop verirler diyorsun yani?

Tepkiler: -Emre ve B.A.R.O.N

-Emre

Üye
S-Pen 12" 2K ekran cihazın özellikler deliymiş de parası da az değil gibi, bilmiyorum sonuçta touchwiz. 5.0 Lollipop verirler diyorsun yani?

Abi o kadar düşmedi be samsung illaki verir hatta daha sonraki sürümleri de alır

Tepkiler: B.A.R.O.N
Casper almayın,bir süreden sonra haraket etmeyecek kadar kötü bir duruma geliyor.Samsung tercih edilebilir fakat bütçeniz varsa kesinlikle Ipad

Tepkiler: phasan