Sezgin 2 Üye Kavalcılı Köyün Faresi' Alıntı: yorumları da güzel. Genişletmek için tıkla ... Şuan için bir sorun göremedim ben de. Benim için önemli olan yurt dışı çıkışında hızın düşmemesi. Şimdilik bir sorun göremedim ileride ne getirir bilemem.
Kavalcılı Köyün Faresi' Alıntı: yorumları da güzel. Genişletmek için tıkla ... Şuan için bir sorun göremedim ben de. Benim için önemli olan yurt dışı çıkışında hızın düşmemesi. Şimdilik bir sorun göremedim ileride ne getirir bilemem.
DarkredBlue61 Üye Kavalcılı Köyün Faresi' Alıntı: hızı nasıl Genişletmek için tıkla ... 16 Mbps Veriyodu Ama Henüz Denemeyedim. Daha Dopğrusu 3 4 Kez Başvurdum İl Dışına Çıktım Bağlatamadım
Kavalcılı Köyün Faresi' Alıntı: hızı nasıl Genişletmek için tıkla ... 16 Mbps Veriyodu Ama Henüz Denemeyedim. Daha Dopğrusu 3 4 Kez Başvurdum İl Dışına Çıktım Bağlatamadım
Silinen Üye 2553318 Kapalı Hesap Konu Sahibi ömer talat katı' Alıntı: Şoknet gayet uygun 16mbps 70 tlye veriyorlar. Genişletmek için tıkla ... taahhütü bozunca ne gibi sıkıntılar oluyor?
ömer talat katı' Alıntı: Şoknet gayet uygun 16mbps 70 tlye veriyorlar. Genişletmek için tıkla ... taahhütü bozunca ne gibi sıkıntılar oluyor?
ömer talat katı Üye Kavalcılı Köyün Faresi' Alıntı: taahhütü bozunca ne gibi sıkıntılar oluyor? Genişletmek için tıkla ... Taahhüt yok şoknet te
Kavalcılı Köyün Faresi' Alıntı: taahhütü bozunca ne gibi sıkıntılar oluyor? Genişletmek için tıkla ... Taahhüt yok şoknet te
Silinen Üye 2553318 Kapalı Hesap Konu Sahibi ömer talat katı' Alıntı: Taahhüt yok şoknet te Genişletmek için tıkla ... şimdi düşününce mantıklı geldi.
ömer talat katı' Alıntı: Taahhüt yok şoknet te Genişletmek için tıkla ... şimdi düşününce mantıklı geldi.
DarkredBlue61 Üye zaten yazdım yok diye yazmadım mı? söyledim size alt yapı aynı fiyat sabit bence değer