Öneri T50 nasıl beyler?

Sponsorlu Bağlantılar

fk555897

fk555897

Üye
Telefon iyi ama Moto G daha iyi. Güncelleme sorunu da yok.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

bydeathhhone

bydeathhhone

Üye
Allahım ya ben konuyu kapaıyorum gerçekten insanlar çok tuhaf yahu bu nedir.Konunu başlığı olsun dedim insanlar öneri versin dedim nasıl dedim hala ne diyosun çok ilginç yani :D Hadi bb kardeşim
kardesim sana dost tavsiyesi bu 3 telefondan birini al nexus 4 motorola g samsung s3 veya note 2

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
esokmen

esokmen

Üye
Bugün dükkana ge Idi biraz inceledim bence gayet güzel kardeşim

NEXUS

NEXUS

Üye
kardesim sana dost tavsiyesi bu 3 telefondan birini al nexus 4 motorola g samsung s3 veya note 2
S3 almak mantıklı değil çünkü KitKat ı bile almadı aynı şekilde note 2 de almak mantıklı değil , nexus 4 veya moto g arasında nexus 4 zaten ikiside L yi alıyor ve nexus 4 ün donanımı daha iyi :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Şu ara yüzü kötü güncelleme almıyacak lafını bir tarafa kaldıralım ve düşünelim senin cihazın eğer dünya çapında(özellikle amerika ve ya çinde) popiler ve çok kullanıyorsa o firma güncelleme verir ya da tarafsız geliştiriciler rom çıkartırlar önemli olan donanım ve dış kasa donanımda karşılaştırma yaparken lütfen mtk işlemcilerin abartı ghz lerine kanmayın verdiği performansla hiç bir alakası yok bir mtk işlemcili telefonun bechmarkını izledim(antutu ve cihaz isimini vermek istemiyorum) 1.5 ghz quad core bir mtk işlemci vardı ve 15000 küsür puan aldı (5" full hd ips ekran,ı13 mp kamerası, 1.5 gb rami vardı ve android 4.2.2 yüklüydü ) bu puan s3 den nexus 4 den bile düşük ama özellikleri dışarıdan bakılınca en az 2 kat iyi gibi duruyor bu yüzden kalitesi ve hızı ile tanınan işlemcili telefon tercih etmek daha mantıklı olur (snapdragon,arm,exynos gibi)

Moto_G

Üye
Sen bu kadar yazıyı boşuna anlatıyorsun. adam kafasına takmış bir defa T50 alacam diye. sen ona desen Moto G uzaya gidecek o yine de t50 alır.
Benim aklımda çok telefon vardı :) şuan ikiye indirdim hemen gidip almadım :)

bydeathhhone

bydeathhhone

Üye
Benim aklımda çok telefon vardı :) şuan ikiye indirdim hemen gidip almadım :)
tavsiye etmek için kullanmaya gerek yoktur. zaten herkes kendi kullandığı telefonu tavsiye etseydi/etmeseydi tavsiyeler objektif olmazdı.

bahsi geçen telefon qualcomm snapdragon 400 chipsetiyle geliyor. bu donanım şu an android giriş seviyesi için en ideal donanımdır; oyuncu kullanıcıları tenzih ederim, onlar snapdragon 800'den aşağısına bakmasınlar. diğer donanımları da bellidir.

üzerinde gelen yazılım da neredeyse saf android 4.4.2'dir. turkcell birkaç tane kendi uygulamasını ve birsamsung'un touchwiz ara yüzü kadar rijit olmayan sade ara yüzünü eklemiştir o kadar.

tasarımına, malzeme kalitesine ve fiyatına ise olumsuz eleştiri yapmak doğru olmaz. bu fiyat ve donanımda tek rakibi motorola moto g'dir.

Moto_G

Üye
tavsiye etmek için kullanmaya gerek yoktur. zaten herkes kendi kullandığı telefonu tavsiye etseydi/etmeseydi tavsiyeler objektif olmazdı.

bahsi geçen telefon qualcomm snapdragon 400 chipsetiyle geliyor. bu donanım şu an android giriş seviyesi için en ideal donanımdır; oyuncu kullanıcıları tenzih ederim, onlar snapdragon 800'den aşağısına bakmasınlar. diğer donanımları da bellidir.

üzerinde gelen yazılım da neredeyse saf android 4.4.2'dir. turkcell birkaç tane kendi uygulamasını ve birsamsung'un touchwiz ara yüzü kadar rijit olmayan sade ara yüzünü eklemiştir o kadar.

tasarımına, malzeme kalitesine ve fiyatına ise olumsuz eleştiri yapmak doğru olmaz. bu fiyat ve donanımda tek rakibi motorola moto g'dir.
ben olsam g3 beat'i beklerim aynı özellikler lg kalitesi!

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Kamerayı mp ile ölçen bir dahi daha. Bence konuyu terkedin :D

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Belki bir S3 etmez ama tasarımı müthiş z serisinden de daha hoş bence

HAM ZA

HAM ZA

Üye
T50 ye o kadar para verilmez g2 mini veya s4 mini daha iyidir teknolojinin ucuzuna bakmıycan kardeşim

Buğra

Buğra

Admin
T50 Alınır elbette eğer o fiyatta bütçeniz varsa :oke:

Invoke

Invoke

Üye
Yapmayın yahu

FK5896

FK5896

Üye
şuan maxiplus 5 nasıl bir telefon? işte, 2 yıl sonra bu cihazın sonuda onun gibi olacak bence..

Invoke

Invoke

Üye
2 yıl mı? 2 ay.

Üst Alt