T20 ye Firefox Browser yüklemek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
T20 ye Firefox Browser yüklemek?
T20 telefonuma nasıl Firefox yükleyebilirim? Markette desteklemiyor diyor direk sd ye atıyorum pc den indirip durduruldu diyip atıyor. Bir yolu var mı bunun?

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
bendede t20 var ff arıyorum ama yok gibi :( flash player 10.1 ve 10.2 t20 için adobe yayınlamamıştı arm6 kullanıyor diye, arm7 istiyordu adobe ama port edip t20 çalışır hale getirmişlerdi. belki firefox içinde yaparlar, varsa çok iyi olur :)

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
bendede t20 var ff arıyorum ama yok gibi :( flash player 10.1 ve 10.2 t20 için adobe yayınlamamıştı arm6 kullanıyor diye, arm7 istiyordu adobe ama port edip t20 çalışır hale getirmişlerdi. belki firefox içinde yaparlar, varsa çok iyi olur :)

Aynen hiç kullanmadım firefox ama diğerlerinden eminim ki çok çok iyidir. Şuan vazgeçilmezim firefox olana kadar dolphin hd. :)

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
benim arkadaşta ideos x5 vardı ona kurmuştu ff, baktım hızı gayet iyi ama tasarım olarak öyle çokta can canlı birşey değil. pclerden biraz daha sade ama ff olduğunu belli ediyor yani :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
benim t10'dada ff kurulumda hata veriyor ama opera en iyisi bence. ff'nin yorumları fazla iyi deği ama opera'yı herkes seviyor.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
operada mobil görünüm iyi değil ya. Belki de ayarları vardır ben bulamadım. :S

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
opera mini var bide opera mobile var. mobile'da flash desteği var ama öyle sorunları olabiliyor. bence gireceğin sitenin başına 'm.' ekini koymayı dene. büyük ihtimal olur zaten.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi için teşekkür ederim deneyeceğim. :)

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
opera mobile, miniden daha güzel. bende c5-03 vardı opera mobile kullanıyordum tasarım falan çok güzeldi, t20 alınca onun kendi tarayıcısını kullanmaya başladım memnunum ekstra bir programa ihtiyaç duymadım şimdilik :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt