t20 ve blackberry

Sponsorlu Bağlantılar

hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    21
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dinccine

Üye
    Konu Sahibi
t20 ve blackberry
arkadaşlar kafam çok karıştı. t20 ve blackberry 8520 arasında gidip geliorum. size başvurim dedim. 8520 çok az özeliiği olan bir telefon. ama sağlamlığı konusunda tartışılmaz. t20 ise hayvan gibi özellikleri olan bir telefon. ama sağlamlığından emin değilim. sizce?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Blackberry al. arkadaşımda var çok süper bi telefon. çok hafif.

coacoa

Üye
Blackberry al. arkadaşımda var çok süper bi telefon. çok hafif.
yani adam sana diyoki at alma eşşek al :D kardeşim bu 2 telefonun arasında dağlar kadar fark var t20 her anlamda bu telefonu ezer geçer

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
t20 tabiki androidli tel :oke: blackberry tel dğl benim gözümde

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Şimdi huawei sonic desen bberry dicek çoğu t20 olunca iş değişiyo..
hayatımda ideos x5i çin diye kötüleyip t20 iyi diyenler kadar cahil insan görmedim! (söz meclisten dışarı :))

t20 diyorum ama x5ede bakmalısın.. aynı marka.

coacoa

Üye
x5 üst model talip onu bunların sınıfına sokup telefonun şerefini öldürme :D ikisi arasında seçim yapıcakmıs adam

anılbaran

anılbaran

Üye
blacbery

Lenneth

Üye
T20

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
T20 :)

alperen545

alperen545

Üye
vallah ben kullanıyom çok memnunum merrdivenlerden yuvarlandı telefon hiç bir şey olmadı

262626123

262626123

Üye
ben artk blacberry kullanıyorum silicem profilimden harika bir telefen kesinlikle !

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
x5 üst model talip onu bunların sınıfına sokup telefonun şerefini öldürme :D ikisi arasında seçim yapıcakmıs adam

t20le aralarında fazla fark yok.. baksın bütçesi yetiyosa alır..

emrecntyrn

Üye
t20

y n s c n

y n s c n

Üye
t20 oldukça kötü 8520'de ondan alt kalır yanı yok. .Blackberry al bi havan olur hiç değilse ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt