t20 rom sonrasi 3g acilmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

-faa-

Üye
    Konu Sahibi
t20 rom sonrasi 3g acilmiyor
merhaba. bir kac saat once t20 telefonuma spain adli romu attm. kurulum basarili fakat tek sorunum mobil internete girememem. wifiye sorunsuz baglaniyorum fakat veri erisimini actigim halde 3g simgesi bildirim alaninda gorunmuyor. yardimci olursaniz sevinirim

byeblade

Üye
ne yazıyor 3g yerinde ? eğer hspda anlamına gelen H yazıyorsa sorun yok eğer yazmıyorsa romda sorun var demektir

-faa-

Üye
    Konu Sahibi
H simgesi gorunuyordu ama rom sonrasi ekranda gorunmez oldu. ama simdi sorun halloldu. yapilandirma ayarlari eksik olsugu icin acilmiyormus.

Lenneth

Üye
H simgesi gorunuyordu ama rom sonrasi ekranda gorunmez oldu. ama simdi sorun halloldu. yapilandirma ayarlari eksik olsugu icin acilmiyormus.

Bunu demek için girmiştim :)

yapılandırma ayarlarınızı almadığınız taktirde veri ağı açık olsa bile mms yollayamaz, internete giremezsiniz.

-faa-

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler :)

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
dostum T20ye rom yükleyince ne gibi yenilikler oldu?yani yenilik deyince hızlanmalar filan oldumu ve turkcellin yükledigi uygulamaları sd karta taşıyabiliyormuyuz ve yüklenen uygulamalar gidiyormu?bende atmayı düşünüyorum hangi romu attınızz ben bulamadımda??

-faa-

Üye
    Konu Sahibi
yoigo isimli romu attm. nette kolayca bulabilirsin. rom sonrası telefon turkcellin gereksiz ve otomatik çalışan uygulamalarından kurtuldu. ve oncekine göre gayet hızlı. tavsiye ederim.

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
valla room atınca garantiden çıkıyormuş ama öyle bir bilgi ögrenince vazgeçtim :(

-faa-

Üye
    Konu Sahibi
orjinal rom yukleyince garanti disi olmuyormus. forumlarda gormustum. ama root yaparsan garanti disi oluyormus

alim60

Üye
merhaba. bir kac saat once t20 telefonuma spain adli romu attm. kurulum basarili fakat tek sorunum mobil internete girememem. wifiye sorunsuz baglaniyorum fakat veri erisimini actigim halde 3g simgesi bildirim alaninda gorunmuyor. yardimci olursaniz sevinirim

ya reis bişey sorcam aynı sorun bendede var bende açıyorum veri bağlantısını ama gözükmüyor şu yapılandırmayı nasıl yapıyoruz banada öğretirmisin Rica etsem :)

alim60

Üye
ya reis bişey sorcam aynı sorun bendede var bende açıyorum veri bağlantısını ama gözükmüyor şu yapılandırmayı nasıl yapıyoruz banada öğretirmisin Rica etsem :)

kardeşim lütfen cevap ver bende bişey yapamıyorum senin dediğin gibi h veri bağlantısı açıyorum ama açık göstermiyorrr yapılandırma ayarları nasıl yapılıyor

srdrrr

srdrrr

Üye
T20 ye rom attıktan sonra turkcell apn ayarları silindi.Bu programı yükledim tüm ayarları kendisi yaptı.uygulamayı hazırlayana teşekkürederim.
Not:wi-fi yi kapatmadan denedim ancak 3g le bağlanamadım.wi-fi yi kapattıktan sonra sorun çözüldü.yani ikisi aynı anda çalışmıyor.

bedir12

Üye
T20 ye rom attıktan sonra turkcell apn ayarları silindi.Bu programı yükledim tüm ayarları kendisi yaptı.uygulamayı hazırlayana teşekkürederim.
Not:wi-fi yi kapatmadan denedim ancak 3g le bağlanamadım.wi-fi yi kapattıktan sonra sorun çözüldü.yani ikisi aynı anda çalışmıyor.

çok sağol bu uygulama işe yaradı

-faa-

Üye
    Konu Sahibi
marketten APN Türkiye isimli uygulamayı indir. hepsi bu kadar.

Üst Alt