t20 rom ics hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
t20 rom ics hakkinda
Merhaba arkadaşlar, ben t20 me ics gorunumlu tema yukledim rom yani. Gecen paylasilmis olan bende bi program yuklu geldi adi no frillis cpu galiba onda hizi691 e cikardm oc mu yapmis oldum birsey olurmu fikirlerinizi alabilirmiyim. Simdiden tesekkur ediyorum... iyi forumlar...

klongs

klongs

Üye
normal hizi kac ki

cgdincer

Üye
bu telefon için ics hiç tavsiye etmem sadece deneyip bakmak için bir kere kurup bakılabilir...

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Normal hizi 600 ben 729 yaptm yani oldumu gercekten de bide ics romu 2.3.7 cyonagen overclock oldumu yani

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
aynen öyle o.c oldu. t20 ler 600mhz ile geliyor cyanogen ile o.c ayarları açılıyor. 729mhz yaptığında o.c etmiş bulunuyorsun. çoğu t20 729 da stabil çalışıyor ben 748 yaptım restart atmaya başladı. 729 en ideali, şahsen bazıları 800mhz de bile stabil kullanıyor, şanslı olanlar onlar :D yalnız şunu unutma o.c yaptığında yani işlemci mhz arttırdığında şarj daha çabuk biter.mesela 600mhz de 6 saat dayanan t20 729mhz de 4-5 saat olabilir.(tahmini rakamlar) battery saver diye bir program indirdim antutu yapmış, açtığımda ekran ışığını düşürüyor ve işlemciyi 480mhz e düşürüyor bu sayede 2 gün %90 ın altına inmeden kullanabiliyorum telefona yüklenmem gereken durumlarda(oyun vs.) kapatıyorum tekrar 729mhz oluyor o zaman batarya gidiyor tabi, tavsiye ederim ;)

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle o.c oldu. t20 ler 600mhz ile geliyor cyanogen ile o.c ayarları açılıyor. 729mhz yaptığında o.c etmiş bulunuyorsun. çoğu t20 729 da stabil çalışıyor ben 748 yaptım restart atmaya başladı. 729 en ideali, şahsen bazıları 800mhz de bile stabil kullanıyor, şanslı olanlar onlar :D yalnız şunu unutma o.c yaptığında yani işlemci mhz arttırdığında şarj daha çabuk biter.mesela 600mhz de 6 saat dayanan t20 729mhz de 4-5 saat olabilir.(tahmini rakamlar) battery saver diye bir program indirdim antutu yapmış, açtığımda ekran ışığını düşürüyor ve işlemciyi 480mhz e düşürüyor bu sayede 2 gün %90 ın altına inmeden kullanabiliyorum telefona yüklenmem gereken durumlarda(oyun vs.) kapatıyorum tekrar 729mhz oluyor o zaman batarya gidiyor tabi, tavsiye ederim ;)
kardeşim destan yazmışşın vallahi saolasın inşallah oc de hız fark ediyordur. teşekkür ederim batarya ömrü hakında juice defender i düşünüy ama battary defender i de ihmal etmiiycem bi bakarım tekrar saolasın teşekkürlerbu arada bu ics temalı romu herkse öneriyorum...hata yok ..

enes122

enes122

Üye
ics temali romdan kastiniz cyanogen mod.mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt