srdrrr
Üye
T20 Rom atmak-Root Yapmak-Uygulamaları hafıza kartına taşımak...
İyi akşamlar konu başlığında belirttim gibi Turkcell uygulamalarından sıkıldım hafızada gereksiz yer kaplıyor diyenler varsa kendi telefonuma yukardaki işlemleri yaparken hangi yazılardan faydalandığımı yazacağım.Umarım sizede faydası dokunur.çünkü Turkcell uygulamaları yaklaşık 40-42 mb.yer kaplıyor.
Rom atmadan önce(55 mb) ve rom attıktan sonra(13 mb) dahili hafızayı karşılaştırdım.
T20'ye Rom atmak:
T20'yi Root etmek:
T20 uygulamalarını hafıza kartına taşımak:
Not:Android konusunda uzman birsi değilim.İşlemlerinizi dikkatlice yapmanızı tavsiye ederim.Telefonu birlikte gelen Turkcell yazılımının üzerine root etmeye çalıştım olmadı.Bunun üzerine önce farklı bir rom yükledim sonra root ladım oldu.
bu işlemler sonucunda root yetkisi isteyen programları rahatlıkla yükledim.
Uyarı:Yeni ROM yükleme sonrası kamera 5 mp.değil 3 mp.olarak gözüküyor.Bunun yanısıra radyo özelliği geliyor bilginize.
Telefonumun son halini aşağıdaki resimlerde görebilirsiniz.Sanki T20 değilde başka bir marka veya model kullanıyor gibiyim :-)
Rom atmadan önce(55 mb) ve rom attıktan sonra(13 mb) dahili hafızayı karşılaştırdım.
T20'ye Rom atmak:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
T20'yi Root etmek:
(bu sayfada anlatımın altında bulunan kullanıcı yorumlarını okumanızı tavsiye ederim.)T20 uygulamalarını hafıza kartına taşımak:
(belki gözatmak istesiniz)Not:Android konusunda uzman birsi değilim.İşlemlerinizi dikkatlice yapmanızı tavsiye ederim.Telefonu birlikte gelen Turkcell yazılımının üzerine root etmeye çalıştım olmadı.Bunun üzerine önce farklı bir rom yükledim sonra root ladım oldu.
bu işlemler sonucunda root yetkisi isteyen programları rahatlıkla yükledim.
Uyarı:Yeni ROM yükleme sonrası kamera 5 mp.değil 3 mp.olarak gözüküyor.Bunun yanısıra radyo özelliği geliyor bilginize.
Telefonumun son halini aşağıdaki resimlerde görebilirsiniz.Sanki T20 değilde başka bir marka veya model kullanıyor gibiyim :-)