T20 Programsız Uygulamaları Sd Karta Taşıma

Sponsorlu Bağlantılar

safo95

safo95

Üye
    Konu Sahibi
T20 Programsız Uygulamaları Sd Karta Taşıma
Evet arkadaşlar T20 kullananların en büyük sorunu ön belleğin düşük olmasıdır.Bunun en büyük nedeni de turkcell uygulamalarının çok yer kaplamasıdır.Telefonu kurcalarken sunu farkettim sonradan yüklenen uygulamaları,oyunları sd karta taşıyarak önbelleği eski haline cevirebiliyoruz.Uygulamalar herhangi bir arıza vermiyor.Aynı şekilde çalışmaya devam ediyor .Lafı fazla uzatmadan yapılacaklara geciyorum. Ayarlar>Uygulamalar>Uygulamalar yönet kısmından Tümü sekmesine gelin ve sonradan yüklediğiniz turkcell romda bulunmayan oyunlara uygulamalara tıklayarak SD Karta Taşı ya basarak işlemi Gerçekleştiriniz.
Bi Teşekkürü Çok Görmeyin.

KELGER

KELGER

Üye
yenimi öğrendin tüm androidlerde öyle

f0TrAp

Üye
asıl önemli olan onları tek bi seferde hepsini taşıyabiliyo muyuz?

M.F.Ö

M.F.Ö

Üye
Evet yeni öğrendim çünkü daha önce bu bilgiyi paylaşan görmedim o yüzden paylaşma gereği duydum :)

Kardeş basit bir bilgi olduğundan hiç kimse paylaşma gereksinimi duymadı telefonu biraz olsun karıştırarak amatör birisi bile bunu anlaya bilir yine de teşekkürler :alkis

ozgurmen

ozgurmen

Üye
yinede teşekkür ederiz arkadaşım :)

norther12

Üye
bende t20 kullanıyorum senın dediğinle alakası yok o dedıgın sonradan yukledıgın uygulamalarda geçerli,turkcell uygulamalarının içerigine girdiginde butonlar kapalı hiç bi mudahale yapamıyosun.rom olayıyla oluyomuş oda ama tel garantisiden çıkıyomu onuda bilmiyorum araştırmak lazım.

safo95

safo95

Üye
    Konu Sahibi
bende t20 kullanıyorum senın dediğinle alakası yok o dedıgın sonradan yukledıgın uygulamalarda geçerli,turkcell uygulamalarının içerigine girdiginde butonlar kapalı hiç bi mudahale yapamıyosun.rom olayıyla oluyomuş oda ama tel garantisiden çıkıyomu onuda bilmiyorum araştırmak lazım.
Farkındaysan açıklamada belirttim "sonrada Yüklenen uygulamalar" die ;)

mrtxhan

Üye
valla ben garanti maranti dinlemeden romu değiştirdim rootu da attım şimdi çok memnunum arkadaşlar istediğim gibi kullanıyorum telefonu

Üst Alt