t20 overclock ve nfc

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
t20 overclock ve nfc
t20 orjinal mhz değeri 600, rom bölümünden yeni cyanogen mod 7 ics romunu kurmuştum 2.3.7 olmuştu onla beaber çok kullanışlı bir o.c programı geldiçok rahat mhz arttırabiliordum ama arttırmadım. bazı oyunlar kasıyor, angrybird bile bazen kasabiliyor. stabil olarak çalışması için maks. kaçmhz arttırablirim ? ısınma-yanma-kasma vs. sorunlar olmayacak tel. hafifte olsa hızlanmalı ve stabil çalışmalı

diğer bir sorum ise nfc ile alakalı bu rom sayesinde nfc bozuldu fakat bir yolla çalışabiliyor. başka birsitede diğer romlar için t20 nfc servisi adındaki programı buldum simgesi etiket gibi birşey birkaç 100kb lik birşey nfc servisi diyor bunu yapan adam t20 turkcell rom u rootlayarak turkcell nfc programlarının çalışmasını sağlar birşeyler yapmış tam hatırlamıyorum gerçi o kısmı, cep-t cüzdan yükledim paralı internet ile girebiliyorum. wifi tüm turkcell uygulamaları gibi kabul etmiyor. timlere gidip 256kb lik sim card ı taktığımda paralı nete girmedende çalışır mı nfc? çünkü bu sistem normalde ücretsiz bir sistem benim 64kb lik bir sim cardım var ya da 128kb tam hatırlamıyorum ama 256kb değil onu biliyorun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...