legolas29
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hocam kusura bakma asıl konum imzamda var yani istersen oradaki paylaşımı incele...İsteyen denerse dener romu..Bu konu öylesine yani çok da iyi bi rom değil rami fazla ve görsellik şahane.Telefona bunu yüklemek için detaylı bir anlatım yaparsan eğer daha çok yardımcı olabilirsin. Eğer böyle T20 Rom paylaşıyorsan Resimli ve sade bir anlatım ile birçok kişiye yardımcı olabilirsin, sabit bir konu yapar altında Rom paylaşabilirsin bile..
Teşekkürler minik Ali.
Yok galiba telefonunuz brick olur...Kendi cihazınıza ait bir rom bulup yüklemeyi deneyebilirsin..hocam huawei x3 8510 a yükleyebilirmiyiz
arkadaşım eline koluna sağlılk.mükemmel bir rom ben çok beğendim.telefonum biranda değişti.ses okadar yüksekki kısmam gerekti geçişler harika.360 launcer yükledim dahada iyi oldu..türkçe dil desteği yoktu onuda yaptım..süper oldu..valla arkadaşlar hiç düşünmeden yükleyin arkadaşada dua edin konu sabitlenmeli..böyle güzel bir roma bukadarmı ilgi yani,haksıkzıklık bence.. arkadaşım
Sen hızliresim.com a tek tek at 4-5tane resmi sonra bana mesaj at ben yüklerim konuya..konuyu nasıl ekliycemi bilsem eklerdimdahada güzel romlar bekliyoruz sizden arkadaşım
Kardeşim normal şartlarda diğer rom daha iyi ama bu görsellik süper.Bİ dene birşey kaybetmezsin..Yedek al yada tekra yüklersin uygulamalarını...kardeş ben senn diğer romu kullanıyorm buna geçimmi sence ne dersn hangisi daha iyi
Kardeşim sen rom filan yükleme benceHocam sim karttaki numaralar görünmüyor ne yapacağız
- - - Eklendi - - -
Yaptım hocam sağolun.
- - - Eklendi - - -
Mesaj yazamıyorum klavye yeri çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?