T20 Hoşgeldiniz Ekranında Takılma !

Sponsorlu Bağlantılar

brk38

brk38

Üye
    Konu Sahibi
T20 Hoşgeldiniz Ekranında Takılma !
Telefon sürekli hoşgeldiniz ekranını tekrarlıyor.15 dakika önce böyle bir sorun yoktu.facebook uygulaması ve internet tarayıcısı ard ardına hata verince yeniden başlatyayım dedim bu oldu.ne yapmam lazım.:bilmm

----------Eklendi @ 15:43:17 ---------- Yazıldı @ 15:18:25 ----------

???

Peocawe

Peocawe

Üye
Telefonunu kapat bataryayı çıkarıp tekrar tak. Sonra Ses açma+power tuşuna basılı tut 10sn recovery gelene kadar. Recovery den wipe ile başlıyan seçenekleri uygula ve reboot diyerek tekrar başlat.

Recovery menüde ses açma+kapama ile yukarı aşağı, power tuşu ile seçim yapabilirsin.

TELEFONUNDA Kİ HERŞEY SİLİNİR BUNU UNUTMA.

• Beğen
Tepkiler: brk38
brk38

brk38

Üye
    Konu Sahibi
peki neden böyle oldu acaba ?

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
güncelleme hatası. aynı sorun bende de olmuştu. servise verdim. yazılı yeniden yükleyip bir sonra geri verdiler. düzeltemezsen servise ver.

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
uzun zaman önce bende müzik çalar internet face birlikteydi hepsi hata verdi telefnu bataryadan söküp tekrar taktım hoşgeldinizde kaldı recovery menüden önce wipe cache yaptım sonra format attım düzeldi sırf wipe cache ile düzelmemişti bende

brk38

brk38

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunu kapat bataryayı çıkarıp tekrar tak. Sonra Ses açma+power tuşuna basılı tut 10sn recovery gelene kadar. Recovery den wipe ile başlıyan seçenekleri uygula ve reboot diyerek tekrar başlat.

Recovery menüde ses açma+kapama ile yukarı aşağı, power tuşu ile seçim yapabilirsin.

teşekkürler oldu.biraz geç cevap oldu ama :islik

c1m

Üye
ALLAH Razı olsun Teşekürlşer

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Geçmiş olsun.

haaydaar

Üye
Telefon sürekli hoşgeldiniz ekranını tekrarlıyor.15 dakika önce böyle bir sorun yoktu.facebook uygulaması ve internet tarayıcısı ard ardına hata verince yeniden başlatyayım dedim bu oldu.ne yapmam lazım.:bilmm

----------Eklendi @ 15:43:17 ---------- Yazıldı @ 15:18:25 ----------

???
bende olmuyor maalesef yine hoşgeldinizde takılıyor dönüp duruyor.

123feyza321

Üye

Bende olmadı yapamadım :S

Üst Alt