T20 Hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yinesensiz

yinesensiz

Üye
    Konu Sahibi
T20 Hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim??
...

fatih982

fatih982

Üye
almayı düşünüyorsan 2 kere değil 3 kere düşünmeni öneririm özelliklerine ihtiyacın yoksa kesinlikle alma birazinternet kullanımına önemveren kişilere göreolan bir telefon

y n s c n

y n s c n

Üye
T20 alma neden dersen ilerde rahat bi şekilde satamazsın 2.el piyasasında pek tutulmuyor.. Özellikleri o kadar tatmin edici değil ayrıca.

Ocean258

Ocean258

Üye
memnun olan gormedım hocam.. Kendı kendıne kontur yeme gıbı bı sıkıntısıda war ınternete gırıldıgı zaman ve arkadasında dedıgı gıbı pıyasası olmayan bı telefon oldugu ıcın ılerde satıldıgında cok daha ucuza satabılıyor..

emrecntyrn

Üye
ben kullanıyorum dedikleri gibi değil t20 oyun da yüklersin ben yükledim hemde HD AMA EVET AANLAMDIM KENDİ KENDİNE İNTERNET AÇIKSA PARA GİDİYO AMA ÇOK AZ

Boy41

Üye
Ekran çözünürlüğü kötü.

emrahserkan

Üye
Beyler 450 TL android telefon alıyorsunuz. Bide şusu kötü busu kötü almayın diyosunuz insanların kafasında kötü durum uyandırmayın burda teli kötüleyeceğine o zaman git 900 - 1000 TL arası bi tel al t20 şuanda Türkiyenin en uygun ve en hesaplı android telefonu çok biliyosanız gidin 1000 Tl lik bir tel alın buraya yorum yapmanıza gerek kalmaz.:off:

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Beyler 450 TL android telefon alıyorsunuz. Bide şusu kötü busu kötü almayın diyosunuz insanların kafasında kötü durum uyandırmayın burda teli kötüleyeceğine o zaman git 900 - 1000 TL arası bi tel al t20 şuanda Türkiyenin en uygun ve en hesaplı android telefonu çok biliyosanız gidin 1000 Tl lik bir tel alın buraya yorum yapmanıza gerek kalmaz.:off:

Hahaha huawei ideos x5 550 TL.:kop:Üstelik 1000 Tltık telefonda olan ozelliklerin fazlası var.

ahmeettttt

Üye
BenceT20SüperBirTelefon.AmaSAMSUNGGALAXY'yiASLAAAAGeÇeMeZzZz

esokmen

esokmen

Üye
Bence alma biraz para biriktir.

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
aynen bence de alma
hem fiyatı en ucuz android telefon diyen arkadaş; vodafone 945 bayisinde 329 tl idi alcaktm cin üretimi diye almadm

amcalu1

amcalu1

Üye
5 para etmez sony nin küçük telefonlarına bak

avcitalip

avcitalip

Üye
memnun olan gormedım hocam.. Kendı kendıne kontur yeme gıbı bı sıkıntısıda war ınternete gırıldıgı zaman ve arkadasında dedıgı gıbı pıyasası olmayan bı telefon oldugu ıcın ılerde satıldıgında cok daha ucuza satabılıyor..

mobil veriyi kapatmayı denediniz mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt