T20 ekran deseninin unuttum..

Sponsorlu Bağlantılar

t20__

Üye
    Konu Sahibi
T20 ekran deseninin unuttum..
Arkadaşlar ya bende T20 var ekran desenini unuttum. Gmail istiyor onuda kabul etmedii :(
Nasıl format atabilirm telefona

ata54unal

Üye
cevap verin aynı sorun bende de var

thegame123

Üye
:dry:

RizeOnline

Üye
Power tuşu ile ses kısma tuşuna basıp recovery mode alcaksın ordan sıfırlıcaksın cihazı. Başka çözümü yok ne yazık ki

----------Eklendi @ 00:52:13 ---------- Yazıldı @ 00:48:10 ----------

Olmasa power ve ses yukseltme tuşu ile turkcell yazısı gelene kadar bekleyeceksin sonra karşına
MENÜ içeriği:
reboot system now --> yeniden başlat
apply update from
sdcard --> Hafıza kartınızdan güncelleme
wipe data/factory reset -->
kullanıcı verilerini sil / fabrika ayarları
wipe cache partition -->
önbellek sil
wipe misc partition --> miscellaneous (çeşitli şeyler)
klasöründekileri sil (TAHMİNİMCE)
touchscreen firmware update -->
dokunmatik ekran sürücü yazılımı güncelleme
bu tarz bir menu gelecek

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş android markette kullandığınız mail adresini girdinizmi yada telefonda kullandığınız başka bi mail adresini?

Siberhack

Üye
eğer aklında şifre hakkında biraz bilgi varsa android desen kombinasyon çözme ile yaparsın

convey7

Üye
eğer aklında şifre hakkında biraz bilgi varsa android desen kombinasyon çözme ile yaparsın
Telefon ve tabletinizin desen kilidini unuttuysanız 11820 teknoloji destek hattını arıyarak destek alabilirsiniz

ssemih24

Üye
Benim t20 cihazım vardı. forum sitelerinde hard reset le ilgili birşeyler yazıyordu yaptım yaptım olmadı. Arkadaş 11820 diye bir numarayı aramamı söyledi. Aradım teknolojinin her konusunda destek veriyorlarmış. 5 dk da sorunumu çözdüler.. Telefonum kendine geldi :)

katull

Üye
valla ben telefonculara sordum 30 lira dediler. 11820 yi aradım adamlar 7 dk yaptılar hem ögrettiler hemde bana 10 liraya payladı faturama yansıyacakmış :)) tavsiyedir :))

Üst Alt