T20 de AVEA internet sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dust61

dust61

Üye
    Konu Sahibi
T20 de AVEA internet sorunu?
merhaba arkadaşalar.

ben daha iki gün öncesine kadar Turkcell kullanıcısıydım ve AVEA ya geçmeye karar verdim. fakat AVEA hatla internet sorunu yaşıyorum. veri dolaşımını ilk kez açtıgımda internete bağlandı fakat sonradan kesildi ve bidaha bağlanmadı. Marketten apntürkiye apk sinide indirip denedim ama yine bağlanamadım. yardımcı olursanız cok sevinirim...

enes122

enes122

Üye
Format at telefona

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Veri servisini kapatmış olabilirmisin?

dust61

dust61

Üye
    Konu Sahibi
beyler sorunun sebebini buldum. hattım bugun acıldıgı için daha bazı servisleri etkin olmamıs. o yuzden boyle bi sorun yasadım. telefonun romunuda degıstım sonucta acılırken türkcell yazması sacma zaten avealı olduktan sonra :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
beyler sorunun sebebini buldum. hattım bugun acıldıgı için daha bazı servisleri etkin olmamıs. o yuzden boyle bi sorun yasadım. telefonun romunuda degıstım sonucta acılırken türkcell yazması sacma zaten avealı olduktan sonra :)
hayırlı olsun.

enes122

enes122

Üye

hayırlı olsun hangi rom kullanıyorsun bilmiyorum ama sadelik ve uzun batarya omru istiyorsan cept sonic v1 romu batarya omru super

dust61

dust61

Üye
    Konu Sahibi
beyeler ikinize de teşekkür ederim suan t20 stock romunu kullanıyorum yoigo spain rom adı. gayet stabil ve pil performansıda iyi :) fakat overclocklıyacagım zaman en fazla 600 oluyor oda telefonun standar hali. türkcellin orjinal romunda en fazla 729 oluyodu. bu konu hakkında yardımcı olabılırmısınız?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
beyeler ikinize de teşekkür ederim suan t20 stock romunu kullanıyorum yoigo spain rom adı. gayet stabil ve pil performansıda iyi :) fakat overclocklıyacagım zaman en fazla 600 oluyor oda telefonun standar hali. türkcellin orjinal romunda en fazla 729 oluyodu. bu konu hakkında yardımcı olabılırmısınız?
birşey değil.
Oc önermiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...