7Fun
Üye
-
Konu Sahibi
-
ayrıca cevabınız için teşekkür ederim.. başka öneriniz var mı acaba yada t20 hakkında duyumlarınız?
çok doğru söylüyorsunuz kardesim. yukarıda belirtmedim ay önce s2 aldım ve cok menmundum rom atarken yanlış atmıştım ve garantiye vermişdim acılmıyor diye değişim aldım ürüne ve iade ederk paramı geri aldım açıkcası cok gzl tlefon ama okadar parayı verdiğime pişman oldum ama eger uygun bi telefon alırsam nette gezerken takılma yapmıyacak ufak çaplı oyunları açacak bir telefon olarak t20 yi düşündüm.. 420liraya sizcede iyi diğilmidir bu cihaz? s2 bunun 4katı fiyat ekran hız ve kamera dan farklı bir +sını görmedim
daha arka planda kalan s2 nin + larıda var.USb on the go,HDMİ vsvs
yani ben en düşük android alınacaksa ideos x5 alın derim.benim galaxy S ile ram,işlemci nerdeyse aynı
kardes bu ideos çok gzl telefon ama bn genellikle köseli telefonları seviyorum idoes x5 alsam piskolojikmen men olurum
ideos doğrudur kat kat daha iyi ama +500ideos a vereceğime neo v alırdım ama oda ovel yapıda
kardes bu ideos çok gzl telefon ama bn genellikle köseli telefonları seviyorum idoes x5 alsam piskolojikmen men olurum
ideos doğrudur kat kat daha iyi ama +500ideos a vereceğime neo v alırdım ama oda ovel yapıda
iyide t20 de oval yapıya sahip keskin bir yapısı falan olsa neysede zaten neredeyse aynı cihazlar sen bilirsin
huawei sonic yani T20
huawei ideos x5 (titan)
Arkadaşa katılıyorum eğer alabiliyosan ideos x5 al. Şekli seni yanıltmasın gerçekten harika performans gösteriyor. Ben T20 kullanıcısı olarak iğreniyorum telefonumdan artıkBir oyun görüyorum hevesleniyorum bi bakıyorum telefon desteklemiyor sadece oynadığım oyunlar T20 de zevk alarak pes 2012, pocket legends (online), asphalt 5 bir kaç tane daha var ama en iyileri bunlar Yani kısacası T20 hemen hemen 500tl ye felan geliyor. Bi 50-60 daha koy ideos x5 al tabi yanılmıyosam o arada bişeydi fiyatı.
sana sonuna kadar hak veriyorum kardesim ama yenmek için nerden başlamalıyım bilmiyorum.. ince ayrıntı en ufak detay bile kafama takılıyor :Sbence dizayn takıntını yenmelisin
sana sonuna kadar hak veriyorum kardesim ama yenmek için nerden başlamalıyım bilmiyorum.. ince ayrıntı en ufak detay bile kafama takılıyor :S
Bende senin gibi düşünüyorum. Keşke ideos x5 i s2 gibi düm düz yapsalarmışO zaman vazgeçilmez olurdu bence.
olsun bnce t20nin gzl bi ergonomik yapısı var çok detaya inersek işin içinden çıkamayzAslında fiyatına göre gayet iyi bir performansı var ama ideos x5 le karşılaştırıldğında pert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?