T11 KOLAY KAZAN lütfen sim kartınızı kullanarak internet bağlantınısını aktif hale getirin diyor

Sponsorlu Bağlantılar

bora995

Üye
    Konu Sahibi
T11 KOLAY KAZAN lütfen sim kartınızı kullanarak internet bağlantınısını aktif hale getirin diyor
Lütfen sim kartınızı kullanarak internet bağlantınısını aktif hale getirin kolay kazan internet bağlantıları ücretsizdir. diye bir yazı çıkıyor T11 kullandığım telefon bu kolay kazanı nasıl kullanırız özelliği nelerdir

ozgur_473

Üye
bu yazi hangi uygulamada cikiyor?

bora995

Üye
    Konu Sahibi
Kolay kazan uygulamasında ve telefonda biriyle konuştuktan kapadıktan sonra

ozgur_473

Üye
sanirim mobil internet acik degil telefonunuzda

bora995

Üye
    Konu Sahibi
nasıl aççaz? (BİRDE T11 WMA UZANTILI MÜZİK AÇMIYOR HANGİ MEDİA PLAYERİ TAVSİYE EDERSİNİZ AÇMASI İÇİN?)

bora995

Üye
    Konu Sahibi
birde ben görev yöneticisinden açık programları kapatıyorum 30 dk sonra tekrar güncel açılıyor kapatıyorum tekrar açılıyor nasıl oluyor o

ozgur_473

Üye
haritalar rootlu ise superuser eposta gibi google uygulamalari otomatik ciliyor bu herkeste ayni

bora995

Üye
    Konu Sahibi
kapatamıyormuyuz evet sürekli çıkıyorlar :D

ozgur_473

Üye
maalesef kapatmiyoruz bi program vardi istemedigimiz uygulamayi acmiyordu ama adini hatirlamiyorum

bora995

Üye
    Konu Sahibi
TTPod Android v2.9.2 den başka bir program varmı yoksa en iyisi bumu

ozgur_473

Üye
simdilik 2.9.2 son surum

bora995

Üye
    Konu Sahibi
çince olduğu için pek hoş durmuyor ama idare etçez :D (menu-ayarlar-kablosuz ve aglar-mobil aglardan paket veri kullani aktiflestirin wi fi yi kapatin ) brisi ayarlarla oynamış 20 tl si gitmiş eminmisin böyle hallolduğundan kolay kazan ne işe yarar onuda bir açıklarmısın

bora995

Üye
    Konu Sahibi
kolay kazan ne işe yarar onuda bir açıklarmısın

ozgur_473

Üye
ilk defa duydum kolay kazan diye bir uygulamayı sanırım t11 de var sadece

bora995

Üye
    Konu Sahibi
galiba t11 de var bir avantajı var ama ne bilmiyorum

----------Eklendi @ 18:50:35 ---------- Yazıldı @ 18:43:35 ----------

bende kolay kazan yazıyor turkcellin sitesinden baktım anlatmak istediğim burda geçiyor

ozgur_473

Üye
ben giremedim turkcell in sitesine çünkü vodafone luyum :) pc yok suan bakamıyorum

bora995

Üye
    Konu Sahibi
hmm ok :D
Sevdiğiniz markaların reklamlarını görüntüledikçe onlarca ücretsiz günlük konuşma süresi ve SMS kazanabilirsiniz.​Turkcell TıklaKazan uygulamasını ücretsiz olarak cep telefonunuza indirebilirsiniz. Tüm statik ve dinamik reklamları görmek ücretsizdir. Sadece dinamik reklamlarda linki verilen wap/web sayfasına ulaşmak istediğinizde, sahip olduğunuz internet tarifesi üzerinden ödeme yaparsınız. İnternet paketiniz varsa kullanımınız internet paketinizden düşer. böyle diyor sitesinde

ozgur_473

Üye
reklam goruntuledikce dakika ve sms kazaniosun internet paketin varsa dene derim

bora995

Üye
    Konu Sahibi
internet paketim yok ama wifi war :)

Üst Alt