T10 Ses Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

HakkıAşılar

HakkıAşılar

Üye
    Konu Sahibi
T10 Ses Problemi
Arkadaşlar 1 hafta önce Turkcell T10 marka telefon aldım telefon iyi hoş Güzel ama benim için en önemli şey olan Müzik Knousunda hiç hoşuma gitmedi Kulaklıktan Çok Az ses Geliyo yni yolda yürürken yanımdan bi araba geçtiğinde müzik fln duyulmuyo ve bütün marka kulaklıkları hemen hemen denedim olmuyo Bi bilginiz varsa paylaşırmısınız Belki telefonun içinden bi ayarı vardır Lütfen Yardım..
Teşekkürler.

maxirabit

maxirabit

Üye
Kaliteli bi kulaklık dene oda olmazsa ses yükseltme programları falan var.

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
Arkadaşlar 1 hafta önce Turkcell T10 marka telefon aldım telefon iyi hoş Güzel ama benim için en önemli şey olan Müzik Knousunda hiç hoşuma gitmedi Kulaklıktan Çok Az ses Geliyo yni yolda yürürken yanımdan bi araba geçtiğinde müzik fln duyulmuyo ve bütün marka kulaklıkları hemen hemen denedim olmuyo Bi bilginiz varsa paylaşırmısınız Belki telefonun içinden bi ayarı vardır Lütfen Yardım..
Teşekkürler.

arkadaşım kullandığın kadarıyla nasıl bir telefon beğendin mi? kötü yanları neler? bende almak istiyorum...

HakkıAşılar

HakkıAşılar

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşım kullandığın kadarıyla nasıl bir telefon beğendin mi? kötü yanları neler? bende almak istiyorum...

Telefon Güzel ..
Kötü yanları bn anlamam ondan bundan fazla sadece kullandığım kadarı ile SES konusunda çok problemli dışarıyada az verio fiyatına göre kulaklıktan çok kötü ses yani çok az Şarjı bir günü zor geçiriyo kamerası 3.2 flashlı ama VGA kameralar bnce daha iyidir flası var ama bi işe yaradıgını söyleyemem internete girişi güzeldokunmatik konusundada iyi :evet: ekran kalitesinide beğendim video yürütücü falan başka cihazlardan çekilmiş fotoğrafları iyi göserio :d:

--------------- Ekleme ---------------

Kaliteli bi kulaklık dene oda olmazsa ses yükseltme programları falan var.
Denedim Btün Kulaklıkları tık yok :( Bi tane ses yükseltme programı buldum onuda çalıştırmak için telefonun root edilmesi gerikomuş telefonu root etmekte garantiyi bitiriyomuş die duydum

hbcd41

Üye
garanti dışı etmiyor ben kendi telefonumu gönderdim root ettikten sonra telefonu yapıp turkcell rom u yükleyip getirdiler

HakkıAşılar

HakkıAşılar

Üye
    Konu Sahibi
o zaman root edblrz yni ? :D

Core2Duo

Üye
Turkcell T10 cihazı olanlarda kulaklıktan mp3 dinlerken sesin az çıkması gibi bir sorun var. Sorunun çözümü tamamen tesadüfen tarafımdan bulunmuştur. Aşağıda yazdıklarımı yaparsanız sesin %150 arttığını duyacaksınız.

Öcelikle RLS6 Modifiye Room'u aşağıdaki linkten telefona yüklemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Yükleme şekli bu sitede daha önce anlatıldığı gibidir. Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. (Linkte anlatılan RLS3 kurulumudur.)

Telefon kapanıp açıldığında ekrana X animasyonu geldiyse, Rom yüklemesi başarılı demektir.
Bu işlemden sonra Market'ten Winamp veya benzeri bir mp3 çalar yükleyin. (Romun içindeki Müzik adıyla gelen Mp3 Player'da ses yine kısık çıkar)
Önce Radyo'yu açın boş bir frekansı elle girin. Radyodan çok kısık bir hışırtı gelecektir ki buda çok normal. Home düğmesine basın bırakın arka planda radyo çalışsın. Şimdi Winamp'ı açın ve bir mp3 çalın sesin dehşet olduğunu duyacaksınız. Ne zaman radyoyu kapatırsanız sesde eskisi gibi cılız ve kısık bir hal alacaktır.

HakkıAşılar

HakkıAşılar

Üye
    Konu Sahibi
bu işlem uzun sürer ve çok detay var acaba 2.2 güncellemesi glince bu sorun düzelirmi bn açıkcası artk onu bekliyorum kamera flnda çk dandik

ozlmkcl

Üye
bende eskiden samsung D900İ vardı o telefonda da aynı sorunu yaşadım Ve bana telefona ses şifresi yapmamı önerdiler ben ses şifresi yaptıktan sonra telefonun hopörlörüpatladı. Bu programdada aynı sorunu yaşarmıyım acaba?? teşekkür ederim :)

----------Eklendi @ 20:42:20 ---------- Yazıldı @ 20:40:14 ----------

peki telefonun garantiye gidip gelmesi ne kadar sürdü ??