t Rescue Saga v1.30.4 APK Sınırsız Can Hilesi Sınırsız Güçlendiriciler

Sponsorlu Bağlantılar

rzsrht

rzsrht

Üye
    Konu Sahibi
t Rescue Saga v1.30.4 APK Sınırsız Can Hilesi Sınırsız Güçlendiriciler
Pet Rescue Saga v1.30.4 APK Sınırsız Can Hilesi Sınırsız Güçlendiriciler
Oyunu Adı: Pet Rescue Saga
Sürüm: 1.30.4
Hile (lar) Adı:
- Sınırsız Can
- Sınırsız Güçlendiriciler (en az biri gerekir)
- (Uygulanabilir Düzeyleri Üzerine) 100 gider
- Tüm Seviyeleri ve Bölümler Açık
Talimat (lar):
- İndir
- Yükleme ve tadını çıkarın!

-------------------------------
Boyut : 48 MB
Download
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
tesekkurler

gsgs1907

Üye
hile mile yok bunda milleti neden uyutuyorsun kardesim

rzsrht

rzsrht

Üye
    Konu Sahibi
hile mile yok bunda milleti neden uyutuyorsun kardesim
Güzel kardeşim. Kimseyi uyutmak gibi bir niyetimiz yok. Buraya eklediğimiz oyunların her birini telefonumuza kurup oynama şansımız olmuyor. Fakat bu oyunları Sağlam yerlerden alıyoruz. Bu zaman kadar açtığımız konulardaki oyunlarda hiç bir sorun çıkmadı. Herkese faydalı olalım diye çabalıyoruz. Belki hilesi yoktur doğrudur fakat bunu bu şekilde dile getirmen gerekmez. Hile çalışmıyor yardımcı olur musunuz dersen sorunu halletmeye çalışırız. Üslubunu düzeltmedikçe kimse sana yardımcı olmaz bunu da unutma.

gsgs1907

Üye
kardes tam 3 tane oyununu yukledim 3 undede hile yok peki yardimci ol bakalim nasil calistiricaz hileyi madem yukledin

gsgs1907

Üye
bos bos seylr yukleyip prim yapiyosunuz

rzsrht

rzsrht

Üye
    Konu Sahibi
kardes tam 3 tane oyununu yukledim 3 undede hile yok peki yardimci ol bakalim nasil calistiricaz hileyi madem yukledin
Harbiden bugunün piyangosu sensin dostum.

3 tane oyun yükledim yardımcı ol diyosun. hangi oyunlar olduğunu söylememişsin. Sende Boş boş şeyler yazıp prim yapmaya çalışıyosun.

Fazla uzatma. Söyle oyunları yardımcı olalım.

gsgs1907

Üye
petrescuedan basla bakalim hile calismiyor kardesim

rzsrht

rzsrht

Üye
    Konu Sahibi
petrescuedan basla bakalim hile calismiyor kardesim
Kardeşim hangi hile çalışmıyor Can hilesimi Tüm bölümler açık değil mi hangisi..?
Ben yükledim şuanda Tüm bölümler açık
Çekiç hakkı full Hiç bitmiyor.
Bunların haricinde var mı başka

gsgs1907

Üye
kardes cekic hakki calismiyor ustune tiklayinca para istiyor

ufuktec

Üye
Arkadaşlar çalışıyor hem de 100 de 100 siz hemen herşeyi hazır istiyorsunuz ama emek istiyor çekiç hilesi aktif olması için 10 veya 14 arası bir bölüme gelmeniz ve çekiç aktif etmeniz gerek yani biraz emek harcıyacaksınız füze ve çekiç açıldı sınırsıZ şuan tahminim diğer güçlendiricilerde açıldığında sınırsız olacaktır güvenle yükleyin çalışıyor emeğe saygı

• Beğen
Tepkiler: rzsrht
rzsrht

rzsrht

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çalışıyor hem de 100 de 100 siz hemen herşeyi hazır istiyorsunuz ama emek istiyor çekiç hilesi aktif olması için 10 veya 14 arası bir bölüme gelmeniz ve çekiç aktif etmeniz gerek yani biraz emek harcıyacaksınız füze ve çekiç açıldı sınırsıZ şuan tahminim diğer güçlendiricilerde açıldığında sınırsız olacaktır güvenle yükleyin çalışıyor emeğe saygı
desteğin için teşekkürler kardeşim..

• Beğen
Tepkiler: ufuktec

Üst Alt