T-Mobile LG G5 için Android Nougat güncellemesi sunulmaya başlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
T-Mobile LG G5 için Android Nougat güncellemesi sunulmaya başlandı


Akıllı telefon pazarında Android adındaki Google tarafından geliştirilen mobil işletim sistemi oldukça fazla sayıda akıllı telefon üreticisi tarafından cihazlarda kullanılırken, her sene yeni bir Android sürümü geliyor ve üreticiler de bu yeni sürümü hem güncelleme olarak sunuyorlar, hem de yeni cihazlarında yer veriyorlar.



Google, Ağustos ayında Android 7.0 Nougat güncellemesini sunmuştu ve bir çok firma da başta amiral gemisi modelleri olmak üzere akıllı telefon modelleri için güncelleme çalışmalarına başlamıştı. LG de bu firmalardan birisi de LG G5 de ilk olarak güncelleme alacak LG cihazı olmakta.

Amerika Birleşik Devletleri'nde ilk olarak Android 7.0 Nougat güncellemesi LG G5 için gelmiş durumda. Geçtiğimiz hafta cep telefonu operatörlerinden Sprint LG G5 için güncelleme sunarken, şimdi de T-Mobile benzer şekilde güncelleme yayınladı. T-Mobile tarafından sunulan LG G5 Android 7.0 Nougatgüncellemesi 1272.98MB dosya büyüklüğüne sahip.

Yeni güncelleme Android Nougat yeniliklerini getirirken, ayrıca bazı hata düzeltmeleri, iyileştirmeler, geliştirmeler ve en son Android güvenlik güncellemesini de içeriyor.

Güncelleme T-Mobile üzerinden alınan LG G5 akıllı telefonlar için OTA üzerinden yayınlanmış durumda.

LG G5 akıllı telefon 5.3" büyüklüğünde 2560x1440 piksel Quad HD ekran, Qualcomm Snapdragon 820yonga seti, 4GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, 12MP + 8MP arka kamera, 8MP ön kamera özelliklerine sahip.
T-Mobile LG G5 için Android Nougat güncellemesi sunulmaya başlandı
 


Üst Alt