system32

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gözdegözdegözde

Üye
    Konu Sahibi
system32
selam benim pcde sürekli system32den hata msjı alıyorum format atıcam ama cdyi görmüo pc virüs prog dahil hiç birsey çalıştıramıyorum çıldırmak üzereyim yardın edinnnnnnnnn:vur

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sistrem32 hataları genel itibariyle virüs kaynaklıdır ama her sistem32 hatası virüs değildir...Eğer PC format CD sini görmüyorsa 3 ihtimal var ;

1.Forma CD niz zarar görmüştür ya da BOOT özelliği yoktur...

2.Sürücünüz zarar görmüş olabilir...

3.BİOS ayarlarınızda CD sürücünüzü ön tanımlı (1st Driver) yapmalısınız...

Eğer mümkünse yeni bir format CD si elde edin...BİOS ayarlarına girip öntanımlı sürücüyü CD/DVD yapın...Yine görmezse CD/DVD sürücünüzü değiştirip deneyin...

gözdegözdegözde

Üye
    Konu Sahibi
denedik ama bir türlü olmuyor dediklerinin hepsini yaptım zaten yinede bi çözüm elde edemedim

Adilx05

Adilx05

Üye
Sistrem32 hataları genel itibariyle virüs kaynaklıdır ama her sistem32 hatası virüs değildir...Eğer PC format CD sini görmüyorsa 3 ihtimal var ;

1.Forma CD niz zarar görmüştür ya da BOOT özelliği yoktur...

2.Sürücünüz zarar görmüş olabilir...

3.BİOS ayarlarınızda CD sürücünüzü ön tanımlı (1st Driver) yapmalısınız...

Eğer mümkünse yeni bir format CD si elde edin...BİOS ayarlarına girip öntanımlı sürücüyü CD/DVD yapın...Yine görmezse CD/DVD sürücünüzü değiştirip deneyin...
Tabii Bide Bios İptal Edilmiş Olabilir Neyse Zaten Bios İptal Edilmişse Yapcak Bişe Yokta Sen Yukardaki Adımları Takip Et En İyisi...:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt