System App Remover Pro v4.1.1017 | (Sistem Uygulamalarını Kaldırın)

Sponsorlu Bağlantılar

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
System App Remover Pro v4.1.1017 | (Sistem Uygulamalarını Kaldırın)
System App Remover Pro, cihazı rootlu olan kullanıcıların kullanabileceği bir uygulama kaldırma programıdır. Bu program sayesinde cihazınızda yüklü olan ve normalde sistem uygulaması olarak normal şartlarda kaldırılması mümkün olmayan uygulamaları kaldırmak içindir. Böylece sistem uygulaması olsa bile bu program sayesinde kaldırabilirsiniz. Bu program resmi türkçe dil desteğine sahiptir.

Yenilikler
1, Add uninstall suggestion;
2, Fix bugs.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bveo1990, Reşwan, TheNightMare. ve 4 diğerleri

vedat1966

vedat1966

Üye
Güzel bir uygulama titanyum backup ile kaldıramadığım uygulamaları bu uygulama ile kaldırıyorum. Yedek alma ve geri yükleme seçenekleri de güzel.

SM-N910F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut
bild

bild

Üye
Güzel bir uygulama titanyum backup ile kaldıramadığım uygulamaları bu uygulama ile kaldırıyorum. Yedek alma ve geri yükleme seçenekleri de güzel.

SM-N910F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok sagol...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Çok teşekkürler usta Sağol bu apk nin iconunu değiştirdiğimde hata veriyor çalışmıyor diğer kullandığım tüm proğramların iconunu apk editor ile değiştirdim sorunsuz kullanıyorum ama bunda hata veriyor bu konuda yardımcı olurmusun bu iconu uygulayabilirmisin rica etsem

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler usta Sağol bu apk nin iconunu değiştirdiğimde hata veriyor çalışmıyor diğer kullandığım tüm proğramların iconunu apk editor ile değiştirdim sorunsuz kullanıyorum ama bunda hata veriyor bu konuda yardımcı olurmusun bu iconu uygulayabilirmisin rica etsem

Simgeyi değiştirdikten sonra çalışmıyor. Ben yapamadım.

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok
KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Bu işleri rootsuz yapan program olsa daha iyi olur.

vedat1966

vedat1966

Üye
  • Beğen
Tepkiler: KARİZMATİX ve Bab-ı Umut

Üst Alt