!!!!!Sys ve Private Klasörlerine Erişme-İmzalama Derdine Son 100% Çözüm!!!!!!

willrock

Üye
Arkadaşım bu ne böyleya ne gerek var bukadarına arkadaşlar ben bu tüm işlemi sadece 2 tane cep programıyla çözüyorum. yapma işlemi en fazla 5 dk dır üstelik çok kolay burdan yapamayan arkadaşlar msn adresimi ekleyin anlatayım ve programları yolluyayım.

sahin.

Üye
N73 de denedim olmuyor app trk yüklüyorm dosya bozuk diyoo napacaz..

kraldost

Üye
olmuyor be gülüm disconet diyor buda benım cihaza işlemedi

--------------- Ekleme ---------------

ferret bunun en yeni yöntemi neymiş bi öğrenelim kardes sen bize yardımcı ol bari ne yapsak olmuyor her türlü yöntemi denedim n95 8gb telefonuma ama olmuyor çinden sertifika aldım helloox kullandım pythone kullandım ne kullandımsa işe yaramadı uygulama erişime izin verilmedi diyor yarım kalıyor kalktım telefoncuya gittim teknik servis versiyonu bi eskisine geri çektirdim olmadı ekran bembeyaz diyip yeni versiyonu tekrar yüklettirdik adamıda boşu boşuna o kadar uğrastırdık box makinası ilede telefon hafızasına erişim yapılmıyor ne gıcık yapmışlar yaw bu telefonu üç haftası kaldı ya olacak yada baska çözüm bulunacak yada kırılacak balkondan aşağı atılarak bir dahada nokia alınmayacak o kadar

ben de com baglantısı görünmüyor aygıt yöneticisne baktım nokia 5320 com diye birşey yokkkk her yeri aradım

BENİM AYGIT YÖNETİCİSİNİ AÇTIĞIMDA Nokia E51 USB YAZIYO AMA COM NUMARASI YOK YARDIMCI OLURMUSUNUZ...

emin_

Üye
ben 3gundur telımı imzalamaya ugrasıyorum teldende anlarım ama ne oldu bılmıyorum bana yardım et telım e 65 ne olur yardım et

vallahi ben denedim Adobe Reader 2.5 yükledim..Eline sağlık kardeşim hakikaten sağlam
Değerli kardeşim nokia n78 model telefonum var göndermiş olduğunuz proğramı indirdim telofona kuramadım dosya bozuk hatası veriyor öneriniz ne olabilir

saygılarımla

bymen07

Üye
güzel ve çok faydalı bir anlatım ve çalışma olmuş ama malesef rapid linki çalışmıyor tekrar eklermisin yada eklenti olarak vermen mumkunmü,dosyaları,, teşekkürler

hukuk549

Üye
kardeş tşkkürlerde benim e71 var app trk programıyükleemiyor dahili bileşen hatası vriyo bir yardımedrmisin saygılarımlaaa