Symtorrent v1.5 Unsigned TORRENT PROGRAMI....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aras248

aras248

Üye
    Konu Sahibi
Symtorrent v1.5 Unsigned TORRENT PROGRAMI....

Arkadaşlar bildiğiniz torrent programı.imzalamanız gerekmektedir..

İndirdiğiniz dosyalar E:\BitTorrent e kaydedilir.

Bir teşekkürü çok görmeyelim:bigstar:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Triple_Double, Tuba, suat1111 ve 11 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

zallas

Üye
Vayy çok güzel ve yararlı bi prg. sağ ol :)

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Opda'dan sertifika alamıyorum; daha dogrusu indirmiyorum, donate us diyor, para istiyor? :S

melgklay

melgklay

Üye
ya birisi bana bu torrent denilen şeyin tam olarak ne olduğunui neye yaradığınıi nerede ve nasıl kullanabileceğimi yazabilirmi? yada link versede olur..

mucaht

Üye
ya birisi bana bu torrent denilen şeyin tam olarak ne olduğunui neye yaradığınıi nerede ve nasıl kullanabileceğimi yazabilirmi? yada link versede olur..

Arkadaşım benim torrent olayı dosya indirmeyi sağlayan bir programdır. Büyük boyutlu dosyalarda çok işine yarar bilgisayarlar arası veri transferine izin verir. (Bir nebze bildiğimiz LimeWire programı gibi bir şey.) İstediğin zaman indirmeyi durdurup devam ettirebilirsin. Hatta bilgisayar için olan torrent programlarında gerekli ayarları yaparak modeme port açıp normal sitelerden indirdiğin hızdan daha hızlı bir şekilde yüksek boyutlu dosyaları indirmeye yarar.

Daha detaylı anlatmak isterdim ama tam olarak teknik bir bilgiye sahip değilim. Bildiğim kadarıyla, dilim döndüğünce anlamaya çalıştım. Daha fazla bilgi sahibi olan arkadaşlar da yardımcı olacaktır sanıyorum.

Enes Özyılmaz

Enes Özyılmaz

Üye
Bu program vodafone live ile çalışır mı?Lütfen acil cevap lazım..

aras248

aras248

Üye
    Konu Sahibi
çalışması lazım.

melgklay

melgklay

Üye
Arkadaşım benim torrent olayı dosya indirmeyi sağlayan bir programdır. Büyük boyutlu dosyalarda çok işine yarar bilgisayarlar arası veri transferine izin verir. (Bir nebze bildiğimiz LimeWire programı gibi bir şey.) İstediğin zaman indirmeyi durdurup devam ettirebilirsin. Hatta bilgisayar için olan torrent programlarında gerekli ayarları yaparak modeme port açıp normal sitelerden indirdiğin hızdan daha hızlı bir şekilde yüksek boyutlu dosyaları indirmeye yarar.

Daha detaylı anlatmak isterdim ama tam olarak teknik bir bilgiye sahip değilim. Bildiğim kadarıyla, dilim döndüğünce anlamaya çalıştım. Daha fazla bilgi sahibi olan arkadaşlar da yardımcı olacaktır sanıyorum.

hocam çok teşekkür ettim ağzına sağlık gayet açıklayıcı olmuş.. peki bu programı telefonunda kullanan oldumu? yani ben denedim ama hep yarım bırakıyor sebebi ne olabilir?

Enes Özyılmaz

Enes Özyılmaz

Üye
Ya ben wlan ile gayet rahat çalıştırdım ama Vodafone Lıve ile çalıştıramıyorum .Demem o ki wlan varsa film bile indirirsin ama hattın üzerinden çalışmıyo sanki

melgklay

melgklay

Üye
Yok bende wlan kullanıyorum ama olmuyo.. Yani eğer bulduğum tüm linkler arızalı değilse programda bi sorun var.. Herhangi bir denenmiş torrent sitesi adresi varsa paylaşırmisiniz?

gomla

Üye
vodafone internet ile destekliyor ama vodafone live ile olmuyor çözümü yok mu bunun

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
su sertifika isini LAZOFLU halletti ya, helal ona

Enes Özyılmaz

Enes Özyılmaz

Üye
Kardeş Vodafone İnterneti Nasıl Kullanıyorsunuz Ki. ben Erişim Noktası Olarak kullanamıyorum.Tarif Edebilir misiniz

cercix

cercix

Üye
yaa bütün torentleri arızalı gösteriyoo

aryscat

aryscat

Üye
programı ben kullanıyorum.arızalı diyrsa arızalıdır. Ayda 3-4 mkv film indiriyorum. Sağlam linkler bulup dene istersen

suat1111

suat1111

Üye
mersiii

agktl166

Üye
arkadaşlar bende nokia e5 var. programı kurdum ama birtürlü indirme yapamadım. Add torrent falan diyo ama nasıl indirecem bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

benighted

benighted

Üye
arkadaşlar bende nokia e5 var. programı kurdum ama birtürlü indirme yapamadım. Add torrent falan diyo ama nasıl indirecem bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
bazı torent siteleri var şimdi site ismi veremiyecem ama google a yazdığında istemediğin kadarı karşına çıkacaktır.oradan istediğin şeyin(film müzik resim oyun vs....) torrentini indirceksin önce.zaten torrentin boyutu çok küçüktür 10 kb civarında daha sonra indirdiğin dosyayı bu program yardımıyla açıp indirmeye başlayabilirsin

Onnurda

Onnurda

Üye
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...