53206120
Üye
-
Konu Sahibi
-
ne içmesi arkadaşım şu son 1 aydır telefonuna farklı olarak hangi oyun veya uygulaama yükledin ha bak androide bak iphone ye günlük kaç tane oyun ve uygulama çıkıyor haberin varmı gelmişsin bide yok ne içtin yok fena çarpmış diyosuniçtiğin her neyse çok kötü çarpmış
bende öyle diyordum ama android olsun iphone olsun bunların oyunları hem hd hemde çok çekici bırak artık symbianıben symbyan vazgeçmem
arkadaşım yeni aldıysan satma bence biraz zaman geçsin şu sıralar işletim sistemlerinde rekabet var belki androidden daha iyi bişey çıkar ben satma derim yani sonra pişman olursunşimdi ben elimdeki bu 6730c yi satsam ne kadar eder 2 yıl garanti var daha yeni aldm...android destekleyen tel hangi marka?
arkadşım ben yazımda n8 e oyun çıkmayacak demedim ki 9.1-9.2-9.3-9.4 e çıkmayacak dedimsen n8 de oyun oynadınmı hiç
arkadaşım yeni aldıysan satma bence biraz zaman geçsin şu sıralar işletim sistemlerinde rekabet var belki androidden daha iyi bişey çıkar ben satma derim yani sonra pişman olursun
--------------- Ekleme ---------------
arkadşım ben yazımda n8 e oyun çıkmayacak demedim ki 9.1-9.2-9.3-9.4 e çıkmayacak dedim
yoksa ben c5-03 alacaktım ama nokia dan bıktım hep aynı şeyler hep sertifikalar çok saçma işler yani
bende öyle diyordum ama android olsun iphone olsun bunların oyunları hem hd hemde çok çekici bırak artık symbianı
ne hesabı diyon oğlum senhangi fanboy un yan hesabısın ?
güzel bişeykineandorid nasıl bişeykine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?